Γιορτή υιοθεσίας ζώων στην Κηφισιά: Ελάτε να βρείτε τον νέο σας φίλο!

Φιλοζωικά νέα

Την Κυριακή 30 Ιουνίου, τα σκυλάκια και τα γατάκια της SAVE Λυκόβρυσης-Πεύκης θα βρίσκονται μαζί στον χώρο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Κηφισιάς. Αυτή η εκδήλωση έχει οργανωθεί από το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Κηφισιάς και προσκαλεί τις οικογένειες να γνωρίσουν από κοντά τα ζωάκια, να παίξουν μαζί τους και να τα βγάλουν βόλτα, ενδεχομένως να βρουν και έναν νέο παντοτινό φίλο.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται επίσης εθελοντές του συλλόγου για να βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν το κατάλληλο σκυλάκι και να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις που έχουν σχετικά με την υιοθεσία και άλλους τρόπους υποστήριξης των ζώων που φροντίζουν. Η γιορτή υιοθεσίας πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, με την υποστήριξη του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κηφισιάς, του 2ου Συστήματος Προσκόπων Κηφισιάς και του Δήμου Αιγιαλείας.

Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιαλείας

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιαλείας, που εδρεύει στον μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου, αναγνωρίζει την ύπαρξη πάνω από 6.000 αδέσποτων σκύλων και επισημαίνει τις τεράστιες ανάγκες για τη φροντίδα τους. Καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμβάλλουν στη γιορτή φέρνοντας μαζί τους αντικείμενα όπως κτηνιατρικά φάρμακα, τροφή για σκυλιά, περιλαίμια και άλλα είδη που είναι απαραίτητα για τη φροντίδα των ζώων.

Συγκεκριμένα χρειάζονται:
• Κτηνιατρικά φάρμακα: δισκία Drontal, Endogard, Milbactor, Simparica Trio, Ronaxan, αμπούλες Vectra 3D, Advocate, σπρέι Frontline
• Μια καλή τροφή για κουτάβια ή ενήλικα σκυλιά
• Περιλαίμια, στηθόλουρα και οδηγούς, επιδαπέδιες πάνες, πιατάκια και δοχεία, box μεταφοράς
• Από φαρμακείο: κολλύριο Tobrex, αλοιφή Fucidin, δισκία Soluric CR (μπλε) 300 mg, Cilroton, Vibramycin, Augmentin.

Οι οργανωτές περιμένουν με ανυπομονησία την παρουσία των επισκεπτών και την υποστήριξή τους στην προσπάθεια αυτή για τη βοήθεια και τη φροντίδα των ζώων.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top