Η δουλειά των ονείρων μας: Κλινική προσλαμβάνει φροντιστές γάτας, για να αγκαλιάζουν γατάκια καθημερινά

Φιλοζωικά νέα

Αν σκέφτεστε να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας και τυχαίνει να αγαπάτε τις γάτες, σας βρήκαμε την κατάλληλη δουλειά. Μια κτηνιατρική κλινική στην Ιρλανδία, μόλις ανακοίνωσε πως προσλαμβάνει ανθρώπους πλήρους απασχόλησης για να αγκαλιάζουν γατάκια.

Η κλινική «Just Cats» στο Δουβλίνο, αναφέρει πως θα δοθεί εργασία σε κάποιον με πολλή αγάπη και προθυμία να βοηθήσει άστεγες γάτες που χρειάζονται αγάπη, προστασία και φροντίδα.

«Ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να έχει απαλά χέρια, ικανά να χαϊδεύουν τις γάτες για μεγάλες χρονικές περιόδους. Πρέπει να μιλούν απαλά και να μπορούν να ψιθυρίζουν σε αυτές, ώστε να σταματήσουν την ανυπομονησία ή την ανησυχία τους. Η ικανότητα κατανόησης διαφορετικών τύπων ήχων, είναι ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα που θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε μια θέση μαζί μας», αναφέρουν.

Ετοιμάστε το βιογραφικό σας και ίσως επιλεχθείτε για να προσέχετε γάτες κάθε μέρα και να πληρώνεστε, ώσπου να συνταξιοδοτηθείτε.

Σταματήστε ό,τι κάνετε και σκεφτείτε να δηλώσετε παραίτηση από τη δουλειά σας.

Ίσως μπορείτε να γίνετε ένας «επαγγελματίας φροντιστής γάτας».

Μια κτηνιατρική κλινική της Ιρλανδίας, ανακοίνωσε πως αναζητά άτομα για να αγκαλιάζουν γάτες όλη μέρα.

Η θέση εργασίας θα δοθεί σε κάποιον με πολλή αγάπη και προθυμία να βοηθήσει τα άστεγα τετράποδα.

«Ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να έχει απαλά χέρια, ικανά να χαϊδεύουν τις γάτες για μεγάλες χρονικές περιόδους.»

«Πρέπει να τους μιλούν απαλά και να μπορούν να τους ψιθυρίζουν, ώστε να σταματήσουν την ανυπομονησία και την ανησυχία τους.»

«Η ικανότητα κατανόησης διαφορετικών τύπων ήχων, είναι ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα».

Ετοιμάστε το βιογραφικό σας και ίσως επιλεχθείτε για να προσέχετε γάτες κάθε μέρα και να πληρώνεστε, ώσπου να συνταξιοδοτηθείτε.

Ενδιαφέρεται κανείς?

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top