Μάθημα ανθρωπιάς: Κατάστημα IKEA ανοίγει τις πόρτες του σε άστεγους σκύλους για να τους προστατεύσει από το κρύο

by Έφη Αθανασίου

Ένα κατάστημα IKEA στην Κατάνια της Ιταλίας, κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου, παρέχει καταφύγιο σε αδέσποτα σκυλιά της περιοχής. Οι πελάτες, φανερά συγκινημένοι, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και χειροκρότησαν για την κίνηση του καταστήματος και η προσπάθειά τους έγινε γρήγορα viral.

Δεν ήταν μόνο αυτό, οι πελάτες του καταστήματος αγόρασαν σετ επίπλων για σκύλους για να βολεύονται καλύτερα.

Το κατάστημα ξεπέρασε εντελώς τις προσδοκίες των πελατών: «Τα σκυλιά λαμβάνουν καθημερινά τροφή και περιποίηση από τους υπαλλήλους και τους πελάτες της ΙΚΕΑ. Μερικά σκυλιά έχουν μάλιστα βρει οικογένεια, υιοθετόντας από τους πελάτες». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ΙΚΕΑ έδειξε την υποστήριξή της στα σκυλιά, καθώς συνεργάστηκε επίσης μια φορά με την καμπάνια του Home For Hope, ενθαρρύνοντας την υιοθεσία κατοικίδιων, εμφανίζοντας χαρτονένια κομμάτια από σκύλους καταφύγιο στα καταστήματά τους.


Είναι σαν μια ζεστή αγκαλιά για όλους τους εξίσου προβληματισμένους λάτρεις των σκύλων σε όλο τον κόσμο, μια διαβεβαίωση ότι πολλοί άνθρωποι και επιχειρήσεις λαμβάνουν μέτρα για να δώσουν αγάπη στα αδέσποτα σκυλιά σε όλο τον κόσμο.

Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες με αδέσποτα σκυλιά που έχουν μια γεύση από το σπίτι ως πρώιμο δώρο για τα Χριστούγεννα. Μην ξεχάσετε να διαδώσετε το πνεύμα της γενναιοδωρίας κοινοποιώντας αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους σας.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr