Παρενέβη η αστυνομία: Τεράστιος ταύρος ως συνοδηγός σε όχημα στις ΗΠΑ

by Δήμητρα Τουρλίδα

Απίστευτο και όμως αληθινό , ένας τεράστιος τάυρος εθεάθη ως συνοδηγός σε ένα αμάξι στο Νόρφολκ της Νεμπράσκ. Η αστυνομία ανταποκρινόμενη σε κλήσεις για έναν οδηγό που οδηγούσε με συνοδηγό μια «αγελάδα» στο αυτοκίνητό του, ανακάλυψε έκπληκτη πως πράγματι ένας ντόπιος άνδρας μετέφερε έναν τεράστιο ταύρο Watusi με το όχημά του.

«Οι αστυνομικοί έλαβαν μια κλήση που αναφερόταν σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε στην πόλη και μετέφερε μια αγελάδα», δήλωσε ο αστυνόμος Τσαντ Ράιμαν στο πρακτορείο ειδήσεων North-East Nebraska.

Δεν περίμεναν αυτό που αντίκρισαν

Όταν οι αστυνομικοί έλαβαν για πρώτη φορά το τηλεφώνημα, νόμιζαν ότι επρόκειτο για ένα μικρό μοσχάρι ή ένα ζώο σε μέγεθος αυτοκινήτου. Δεν είχαν ιδέα ότι θα το συναντούσαν λίγη ώρα αργότερα.

Ο ταύρος Watashi είναι ένα μεγάλο βοοειδές με τεράστια κέρατα και είναι ένα πολύ συνηθισμένο ζώο στην Αφρική. Αφού η αστυνομία βρήκε και σταμάτησε τον οδηγό, εξέτασε το όχημά του και ήταν σαφές από την αρχή ότι είχε διαλυθεί για να φιλοξενήσει το μεγάλο ζώο

Ένα ειδικά μετασκευασμένο όχημα εθεάθη στη Νεμπράσκα να έχει ένα μεγάλο βοοειδές ζώο ως συνεπιβάτη, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο!

Το όχημα είχε υποστεί τις απαραίτητες αλλαγές

Η πόρτα του συνοδηγού είχε αντικατασταθεί με ένα μεταλλικό προστατευτικό κιγκλίδωμα για να φιλοξενήσει τον ταύρο. Βίντεο και φωτογραφίες δείχνουν το τεράστιο ζώο στριμωγμένο μέσα στο αυτοκίνητο, με τα κέρατά του να προεξέχουν και να φτάνουν μέχρι το παρμπρίζ.

Ο Layman δήλωσε ότι “ως αποτέλεσμα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν τροχονομικό έλεγχο και διαπίστωσαν αρκετές τροχαίες παραβάσεις στη συγκεκριμένη κατάσταση” και στη συνέχεια ζήτησαν από τον οδηγό του οχήματος και ιδιοκτήτη του ταύρου, Lee Meyer, να επιστρέψει το ζώο στο σπίτι του.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr