Περού: Σκύλος κάνει σερφ στα ανοιχτά του Ειρηνικού

Οι σκύλοι γνωρίζουμε όλοι πως είναι πολύ έξυπνα ζώα, γεμάτα ενέργεια και δισκάδαση αλλά και γεμάτα με πολλά και ιδιαίτερα..ταλέντα! Έχετε δει ποτέ εσείς σκύλο να κάνει σερφ; Aυτά συμβαίνουν μόνο στις θάλασσες του Περού.

Ντυμένος με ένα κίτρινο σωσίβιο, ο σκύλος Efruz ισορροπεί στο μπροστινό μέρος της σανίδας του σερφ και μαζί με τον κηδεμόνα του εκείνος «σχίζουν» τα κύματα του Ειρηνικού στα ανοιχτά του Περού.

Ο Efruz είναι ένας τετράχρονος σκύλος, Τζακ Ράσελ τεριέ, και όταν κάνει σερφ είναι ένα θέαμα για όσους βρίσκονται στην παραλία. «Λατρεύει τη θάλασσα», είπε ο κηδεμόνας του, Mauro Canella, εκπαιδευτής σερφ στην παραλία στο San Bartolo, κοντά στη Λίμα.

Ο Canella είπε ότι άρχισαν να κάνουν σερφ μαζί πριν από περίπου ένα χρόνο. Και δεν είναι το μόνο δίδυμο σκύλου-ανθρώπου που σερφάρει στα κύματα ανοιχτά του San Bartolo. Αρκετοί είναι που κάνουν σερφινγκ με τους σκύλους τους στην περιοχή.
Αν και ο Efruz κρυώνει όσο περνούν οι ώρες, φαίνεται να απολαμβάνει το νέο του άθλημα. Όπως συμβαίνει σε όλους τους σέρφερ, ο σκύλος και ο κηδεμόνας του περιστασιακά πέφτουν στο νερό αλλά όπως και να έχει Efruz το απολαμβάνει.

Δείτε το βίντεο

Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι κηδεμόνας ενός τόσου διασκεδαστικού και δραστήριου σκύλου; Τελικά οι σκύλοι κρύβουν πολλά ταλέντα.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr