Πέθανε η Kabosu: Ο σκύλος που ενέπνευσε χιλιάδες memes και έγινε σύμβολο του Dogecoin

Φιλοζωικά νέα

Πέθανε ο σκύλος shiba inu από την Ιαπωνία που έγινε γνωστός για τα διαδικτυακά memes και έγινε σύμβολο του κρυπτονομίσματος Dogecoin, το οποίο εκτιμάται στα 23 δισ. δολάρια και αγαπήθηκε από τον Έλον Μασκ.

Η ιδιοκτήτριά του επιβεβαίωσε ότι πέθανε την Παρασκευή.

Ο Kabosu, που είχε γίνει διάσημος πριν από δέκα χρόνια και έγινε viral σε εκατομμύρια χρήστες των κοινωνικών μέσων, έπασχε από λευχαιμία και ηπατική νόσο. Η ιδιοκτήτριά του, Atsuko Sato, γράφοντας στο blog της, ανέφερε: “Πέθανε ήσυχα σαν να κοιμόταν ενώ τον χάιδευα”.

“Για όσους αγαπούσαν τον Kabosu, το πρωί της 24ης Μαΐου, ο Kabosu πέρασε τη γέφυρα του ουράνιου τόξου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια”, είπε η ιδιοκτήτριά της στο Instagram, προσθέτοντας: “Ήταν ο πιο ευτυχισμένος σκύλος στον κόσμο και αυτό με κάνει τον πιο ευτυχισμένο ιδιοκτήτη στον κόσμο”.

Η εμβληματική εικόνα “Doge”, που ξεκίνησε ως ανάρτηση στο Reddit το 2010 και απεικονίζει έναν χαμογελαστό σκύλο, έγινε από τις πιο διάσημες φωτογραφίες στο Διαδίκτυο. Αργότερα, ο Kabosu έγινε το πρόσωπο του κρυπτονομίσματος Dogecoin, που ο Έλον Μασκ υποστήριξε επανειλημμένα.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Kabosu προκάλεσε θλίψη στο διαδίκτυο, με πολλούς χρήστες να αφιερώνουν μηνύματα και αφιερώματα στον αγαπημένο τους σκύλο.

«Σε όλους εσάς που αγαπήσατε την Kabosu: Το πρωί της 24ης Μαΐου, η Kabosu πέρασε τη γέφυρα του ουράνιου τόξου. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Έφυγε πολύ ειρηνικά χωρίς να υποφέρει, σαν να αποκοιμήθηκε ενώ ένιωθε τη ζεστασιά των χεριών μου που τη χάιδευαν. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που αγαπήσατε την Kabosu όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι σίγουρη ότι η Kabosu ήταν ο πιο ευτυχισμένος σκύλος στον κόσμο. Αυτό με κάνει τον πιο ευτυχισμένο ιδιοκτήτη στον κόσμο. Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη εκτίμησή μου σε όλους όσους μας έστειλαν πολλή αγάπη σε εμάς.»

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top