Πολλά συγχαρητήρια: Μαθητές Γυμνασίου δώρισαν δύο σκάνερ μικροτσίπ για τα αδέσποτα ζώα

Φιλοζωικά νέα

Οι μαθητές του Γυμνασίου του Νέου Μαρμαρά, με τη βοήθεια της διευθύντριας Αφροδίτης Γαβριηλίδου, συγκέντρωσαν χρήματα και αγόρασαν δύο σκάνερ μικροτσίπ ζώων, τα οποία δώρισαν στο τμήμα αδέσποτων ζώων του Δήμου Σιθωνίας.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, η ευαισθησία των παιδιών και των σχολείων μας είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!», έγραψε η αντιδήμαρχος Όλγα Πατσουράκου.

Η δωρεά των παιδιών θα χρησιμοποιηθεί άμεσα.

Η διευθύντρια του Γυμνασίου δήλωσε στο Xalkidikipolitiki: «Είχαμε κάνει μια εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα ζώα στο σχολείο μαζί με τα παιδιά και μετά αποφασίσαμε να προσφέρουμε κάτι στον δήμο. Μετά από συζήτηση με το 15μελές, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα που περίσσεψαν από μία εκδρομή για να κάνουμε μια δωρεά. Μετά από διαβουλεύσεις με τους υπεύθυνους του Δήμου, αποφασίσαμε να αγοράσουμε δύο σκάνερ μικροτσίπ για τα αδέσποτα».

Η αντιδήμαρχος Όλγα Πατσουράκου δήλωσε στο XalkidikiPolitiki: «Μετά από μια ενημέρωση που κάναμε στο Γυμνάσιο του Νέου Μαρμαρά, τα παιδιά ευαισθητοποιήθηκαν και ήθελαν να βοηθήσουν τα αδέσποτα του Δήμου. Έτσι, σκέφτηκαν αυτή την προσφορά. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή όταν τα παιδιά δείχνουν ευαισθησία και εθελοντισμό».

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top