Ψυχούλα μου-Μπράβο για την πρωτοβουλία: Ο σκύλος που έβαψαν στα χρώματα της ΑΕΚ έχει πια σπίτι!

Φιλοζωικά νέα

Μία ευχάριστη τροπή πήρε η ιστορία της σκυλίτσας που βάφτηκε στα χρώματα της ΑΕΚ και είχε συγκλονίσει τον κόσμο πριν λίγο καιρό.

Ευχάριστη τροπή είχε τελικά η υπόθεση

Το άτυχο σκυλί που περιφέρονταν στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, έπεσε θύμα κάποιων οπαδών που με κίτρινο σπρέι έγραψαν το όνομα της «ΑΕΚ» στο σώμα και στη συνέχεια έβαψαν και το κεφάλι του. Οι φωτογραφίες προκάλεσαν μεγάλη οργή και το θέμα πήρε μεγάλη διάσταση με την ΑΕΚ να καταδικάζει ανακοινώνοντας: «Μας γνωστοποιήθηκε μέσω social media η σχετική φωτογραφία, που προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό σε κάθε νοήμονα άνθρωπο. Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη του περιστατικού, είναι περιττό να τονίσουμε ότι τέτοιες πράξεις κανιβαλισμού δεν συνάδουν με το ήθος και την κουλτούρα των φιλάθλων της ομάδας μας»,«Το σκυλάκι είναι καλά. Καθαρίστηκε όσο γινόταν και το φροντίζει μια κοπέλα από την περιοχή που το υιοθέτησε», μας ενημέρωσε η κα Σταματίνα, κάτοικος της περιοχής σε επικοινωνία που είχε με το LIFO.gr.

H νεότερη ανακοίνωση που δίνει λεπτομέρειες έρχεται από τη Σοφία Σ., την κοπέλα που έδωσε δημοσιότητα στο θέμα με τις φωτογραφίες: «Η μικρή υιοθετήθηκε από την κοπέλα που την φρόντιζε κι πριν ως αδέσποτο την κ. Γιάννα. Μόλις πήγε κτηνίατρο έκανε εμβόλια αφαιρέθηκε το περισσότερο χρώμα και τσιπαρίστηκε. Πλέον ονομάζεται Σπίθα κι έχει τη δική της οικογένεια. Ευχαριστούμε για τις χιλιάδες κοινοποιήσεις κι για το ενδιαφέρον όλων. Χάρη στο ποστ που έκανα εγώ κι η κ. Σταματινα έγινε viral αμέσως κι όλη η Ελλάδα μιλάει για αυτήν. Ξεφτιλίστηκε ο τύπος που το έκανε κι αυτό ήθελα. Επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕΚ για το ενδιαφέρον της να την υιοθετήσει και την άμεση ανταπόκριση της. Τέλος καλό όλα καλά. Ελπίζω κάθε αδέσποτο να χει την ίδια τύχη με την μικρή μας Σπίθα».

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top