Σφοδρή σύγκρουση: Αυτοκίνητο στη Κόρινθο συγκρούστηκε με άλογο – Τραυματίες και απώλειες

Η Κόρινθος βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής όταν μια ασυνήθιστη σύγκρουση συνέβη ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο και ένα άλογο. Οι ήχοι της πόλης αντικαταστάθηκαν από φρίκη και ανησυχία καθώς το άλογο βρήκε τραγικό θάνατο και ο οδηγός του οχήματος υπέστη σοβαρά τραύματα. Το αναπάντεχο αυτό συμβάν σόκαρε την τοπική κοινότητα, αφήνοντας τους κατοίκους να αναρωτιούνται για τις αιτίες και τις επιπτώσεις αυτού του ατυχήματος. Η αρχή ερευνά το περιστατικό προκειμένου να εξιχνιάσει τα αίτια της σύγκρουσης, ενώ οι κάτοικοι συνερχόμενοι από το σοκ, εκφράζουν τη λύπη τους για την απώλεια του άλογου και εύχονται ταχεία ανάρρωση στον τραυματία οδηγό. Η Κόρινθος αντιμετωπίζει μια πρόκληση, αλλά η αλληλεγγύη της κοινότητας και η δέσμευσή της για την ασφάλεια και την ευημερία όλων παραμένει ακλόνητη.

Η σφοδρή σύγκρουση

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με ένα άλογο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο χωριό Αθίκια Κορινθίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε στις 00:20, όταν το ζώο πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο και η σύγκρουση με το ΙΧ ήταν αναπόφευκτη.

Το τραγικό συμβάν: Τι συνέβη

Το όχημα εξετράπη της πορείας του, κατέληξε σε χωράφι, με την οροφή του να κόβεται και να εκσφενδονίζεται στο οδόστρωμα.

Ένας τραυματίας και ένας νεκρός

Από τη σύγκρουση, ο οδηγός του Ι.Χ αυτοκινήτου τραυματίστηκε, ενώ το άτυχο ζώο έχασε τη ζωή του.

Δείτε το ενημερωτικό βίντεο από τα τοπικά κανάλια

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr