Σπουδαία πράξη: Το Zara Καλαμάτας υιοθέτησε ένα τρίποδο αδεσποτάκι, που είχε βρεθεί σε άσχημη κατάσταση

by Δήμητρα Τουρλίδα

Σε μια υπέροχη πράξη προέβη το γνωστό κατάστημα ενδυμάτων Ζάρα στην Καλαμάτα. Οι υπάλληλοι που φαίνεται να είναι άνθρωποι με αλτρουιστικά συναισθήματα και αγάπη, υιοθέτησαν ένα τρίποδο αδεσποτάκι σκύλο που περιφερόταν σε άθλια κατάσταση τους τελευταίους μήνες.

Οι επιχειρήσεις στο πλευρό των αδέσποτων

Όλο και περισσότερες φιλοζωικές οργανώσεις, εθελοντές και εταιρείες κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τα αδέσποτα σκυλιά. Παρέχουν τροφή, φάρμακα και αναλαμβάνουν πλάσματα που έχουν ανάγκη. Είναι κάτι θαυμάσιο για εμάς να το κάνουμε.

Με μεγάλη μας χαρά αναφέρουμε ότι το Φιλοζωικό Σωματείο Καλαμάτας υιοθέτησε ουσιαστικά έναν πάσχοντα φιλόζωο, τον τρίποδο Τζακ, από το κατάστημα ZARA στην Καλαμάτα, εξαιτίας μιας πολύ χαρούμενης ανάρτησης.

Ο Τζακ βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στην Αριόπολη τον Φεβρουάριο, πολύ πεινασμένος. Μήπως τον είχε γρατζουνίσει κάποιος άνθρωπος ή τον είχε χτυπήσει αυτοκίνητο; Οι εθελοντές δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν ακριβώς το γιατί. Καθώς το ένα του πόδι είχε ακρωτηριαστεί, κρίθηκε αδύνατη η επανένταξή του στην κοινωνία, οπότε προστατεύτηκε και νοσηλεύτηκε.

Η ομάδα αναφέρει:

«Οι εργαζόμενοι του καταστήματος Ζάρα της Καλαμάτας υιοθέτησαν εικονικά τον Τζακ μας τον τριποδάκο.

Η χαρά μας ήταν μεγάλη όταν η υπεύθυνη του καταστήματος μας κάλεσε και μας ρώτησε με τι τρόπους θα μπορούσαν να βοηθήσουν το σύλλογό μας καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με τα ζώα και αναγνωρίζουν το έργο που προσφέρουμε! Έτσι κατέληξαν στην εικονική υιοθεσία… Κάθε μήνα δηλαδή ο κάθε υπάλληλος θα δίνει ένα μικρό ποσό και το σύνολο θα γίνεται τροφή του Τζακ ή ό,τι άλλο χρειαστεί…

Η προσφορά δε θέλει μεγάλες τσέπες μα μεγάλη καρδιά και για ακόμα μια φορά μας το απέδειξαν νέοι εργαζόμενοι άνθρωποι!»

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr