Θηλυκό καγκουρό στον Καναδά… γρονθοκόπησε στο πρόσωπο αστυνομικό

by Έφη Αθανασίου

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό, συνέβη σε ζωολογικό κήπο όταν ένα καγκουρό κατάφερε να ξεφύγει από την μεταφορά του, ενώ είχε αιχμαλωτιστεί, αφότου γρονθοκόπησε στο πρόσωπο έναν αστυνομικό.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το Reuters, το θηλυκό καγκουρό δραπέτευσε την Πέμπτη, όταν έκαναν στάση στον ζωολογικό κήπο της Όσαβα. Βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν την Παρασκευή σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν το μαρσιποφόρο, το οποίο μεγάλωσε σε συνθήκες αιχμαλωσίας, να περιφέρεται στους δρόμους της Όσαβα, μιας πόλης που βρίσκεται περίπου 60 χιλιόμετρα ανατολικά του Τορόντο.

Ύστερα από ένα λίγες ημέρες ελευθερίας, το καγκουρό εντοπίστηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας από αστυνομικούς που εκτελούσαν περιπολία σε αγροτική έκταση στα βόρεια περίχωρα της Όσαβα, είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Κρις Μπόιλο στο δίκτυο CBC.

Το καγκουρό χτύπησε έναν από τους αξιωματικούς στο πρόσωπο κατά την αιχμαλωσία προσέθεσε. «Είναι κάτι που αυτός και οι συνεργάτες του θα θυμούνται για το υπόλοιπο της καριέρας τους», είπε μιλώντας στο CBC Toronto.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr