Το διαδίκτυο υποκλίνεται: Η Sandra Bullock υιοθέτησε 3 ανάπηρα ζωάκια και τα γλίτωσε από ευθανασία

by Έφη Αθανασίου

Εκτός από σπουδαία ηθοποιός, η Sandra Bullock αποδεικνύεται και τεράστιος άνθρωπος. Η Αμερικανίδα ηθοποιός ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ότι έχει να κάνει με τα ζώα προσπαθεί όσο περνάει από το χέρι της να κάνει ότι μπορεί για να τα βοηθήσει. Άλλοι αγοράζουν ειδικά ζώα ράτσας για να παίρνουν likes στο Instagram, την ώρα που η Sandra Bullock επισκέπτεται καταφύγια και υιοθετεί σκυλάκια που έχουν κάποιο πρόβλημα γλιτώνοντας τα από ευθανασία.

Οι πρώτες υιοθεσίες της ηθοποιού

Το πρώτο από αυτά τα σκυλάκια που έφερε στο σπίτι της ήταν ένα ημίαιμο Chihuahua, το οποίο έχει τρία πόδια, εξαιτίας ενός τροχαίου. Ο τριποδάκος Poppy, όπως λεγόταν, υιοθετήθηκε από την ηθοποιό το Σεπτέμβριο του 2005.

Το δεύτερο σκυλάκι, επίσης Chihuahua, ο Ruby, είχε εκ γενετής δυο πόδια. Το υιοθέτησε το Νοέμβριο του 2016. Και τα δυο αυτά πέθαναν πριν από ένα χρόνο, με λίγες μέρες διαφορά το ένα από το άλλο. Εκείνες τις μέρες μάλιστα είχε φύγει από τη ζωή και ο πατέρας της. Οι τρεις αυτές απώλειες της στοίχισαν πολύ.

Το τρίτο σκυλάκι με πρόβλημα που έχει στο σπίτι της, το οποίο ζει, επίσης Chihuahua, η Bebe, έχει ένα ματάκι

Η Sandra Bullock τα γλίτωσε από ευθανασία

Και τα τρία αυτά σκυλάκια γλύτωσαν την ευθανασία καθώς είναι γνωστό ότι στα περισσότερα καταφύγια της Αμερικής, όταν ένα ζώο δεν υιοθετείται, οδηγείται σε ευθανασία. Φυσικά πρώτα από όλα είναι τα ανάπηρα, καθώς δεν υιοθετούνται εύκολα.

Πριν από έναν περίπου μήνα η 54χρονη ηθοποιός υιοθέτησε άλλο ένα σκυλάκι, δυο ετών, που είχε και αυτό ανάγκη.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr