Ζήστε την μαγεία των ζώων: Η Θεσσαλονίκη απέκτησε το πρώτο πάρκο ζώων χωρίς αιχμαλωσία

by Έφη Αθανασίου

Ένα νέο και δημιουργικό πάρκο ζώων, δημιουργήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους του. Το πάρκο ζώων -ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ- ΧΩΡΙΣ ΖΩΑ ΣΕ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ, είναι το πρώτο πάρκο ζώων με ρομποτικά ζώα που κουνιούνται, βρυχώνται, έχουν το πραγματικό μέγεθος του ζώου και χαίρονται πολύ που είναι εκεί!

Τι θα συναντήσετε στο πάρκο ζώων της Θεσσαλονίκης

Σε μια επίσκεψη θα περιηγηθείτε σε όλες τις ηπείρους και θα συναντήσετε καγκουρό απ’ την Αυστραλία, ζέβρες από την Αφρική, αρμαντίλο από την Αμερική και πολλά πολλά ακόμα ρομποτικά ζώα που είναι σαν αληθινά, ενώ τα ζωντανά πλάσματα μένουν ήσυχα στο φυσικό τους περιβάλλον! Έτσι δεν αιχμαλωτίζουμε τα ζώα, δε σπαταλάμε πόρους για τροφές, νερό και φάρμακα και μαθαίνουμε με βιωματικό τρόπο νέα πράγματα για μακρινά ζώα (και αποκτούμε οικολογική κουλτούρα)!

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να γνωρίσουμε, όχι μόνο ζώα που ζουν μακριά, αλλά και ζώα που δεν υπάρχουν πια! Μαμούθ, δεινόσαυροι και -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- θα δούμε γιγάντιους θαλάσσιους δεινόσαυρους από το μακρινό παρελθόν!

Δείτε από κοντά μεγάλα και παράξενα ρομποτικά ζώα, ζήστε μια συναρπαστική ξενάγηση με το προσεγμένο χιούμορ του Γιάννη Σερβετά, διασκεδάστε με διαδραστικά παιχνίδια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά και γονείς!
Από ένα σπουδαίο επιτελείο δημιουργών, με ξεναγούς, ανιματέρ και ηθοποιούς που κάνουν κάθε θεματική ενότητα αξέχαστη.

Τέλος, το πιο τρελό παιχνίδι γνώσεων από την πιο επιδραστική, εκπαιδευτική ομάδα στα social media, «Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ» και τους Die Wolke.

*info
Από 17 Οκτωβρίου 2023 έως 4 Φεβρουαρίου 2024
ΝΟΗΣΙΣ (NOESIS) – Πλανητάριο Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες: 2310483 033 & 6946558282
Κρατήσεις για οργανωμένες εκδρομές και σχολεία: 2310 48303
Παραγωγή: ΝΟΗΣΙΣ

Σχεδιασμός: Από τους δημιουργούς των κορυφαίων θεματικών πάρκων, «Οδύσσεια», «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι» κλπ, Dream Workers και Eksagon

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr