«Δεν έχω βρει άνθρωπο να αγαπάει όσο ο σκύλος»: Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλά για τον σκύλο του

Πρόσωπα

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλώντας στην εκπομπή “Μουσούδες” στο Action 24, αποκάλυψε πως ο αγαπημένος του σκύλος αποτελεί έναν σημαντικό σύντροφο στη ζωή του. Εξέφρασε τη βαθιά αγάπη του για το ζώο, τονίζοντας ότι η σχέση μεταξύ τους είναι μοναδική και αδιανόητη από πλευράς ανθρώπινων σχέσεων. Ανέφερε πως ακόμα και ο ίδιος δεν μπορεί να προσφέρει την απλότητα και την αφοσίωση που προσφέρει ο σκύλος του.

Μέσα από αυτήν την σχέση, έχει μάθει πολλά για τον εαυτό του και έχει ανακαλύψει τη σημασία της αληθινής αφοσίωσης και αμοιβαίας αγάπης.

«Δεν έχω βρει έναν άνθρωπο στη ζωή μου που να αγαπάει όσο ο σκύλος. Ακόμη και εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να αγαπάω όπως ο σκύλος μου. Έχω εγωισμό! Ένα πράγμα που με έχει μάθει είναι ότι δεν μπορώ να αγαπήσω όπως με αγαπάει εμένα. Είμαι χαρούμενος που το έχω μάθει αυτό γιατί έχω γνωρίσει ανθρώπους που δεν με έμαθαν»

«Ήταν πολύ σημαντικό δώρο. Τον πήρα 17 ημερών και είχα 40 μέρες μπιμπερό. Ήταν σαν τη χούφτα μου σχεδόν. Δεν είχα κανένα ωράριο στη ζωή μου, πέραν της δουλειάς μου. Οπότε ήρθε στο τέλος εκείνης της χρονιάς και ήμουν σε περίεργη φάση της ζωής μου και με έβαλε σε πρόγραμμα», συνέχισε ο ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλώντας για τον αγαπημένο του σκύλο.

«Ο Βάλε έχει κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα από κάθε άλλο σκύλο. Στη μηχανή τον έβαλα από κουτάβι, εξού και το Βάλε που βγαίνει από το Βαλεντίνο Ρόσσι. Αγαπάει την μηχανή περισσότερο από το αμάξι. Με αφήνει να τρέχω μέχρι 100 χιλιόμετρα, μετά γκρινιάζει. Έχω “κλέψει” από τον Βάλε κάτι. Είναι ο τρόπος που κοιτάζει ο Λαΐνης στο “Έτερος Εγώ”. Λέω πόσο πιο αθώο μπορεί να είναι ένα βλέμμα;».

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδης:

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top