«Η Αγάπη Μου μόλις έκλεισε τα δώδεκα»: Η τρυφερή ανάρτηση της Σμαράγδα Καρύδη για τα γενέθλια του αγαπημένου της σκύλου, Γιάννη

by Έφη Αθανασίου

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση, έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών από τον σκύλο της, οποίος έκλεισε τα 12 του χρόνια.

Ο Γιάννης, το Λαμπραντόρ Ριτρίβερ, έχει ομορφιά, star quality και λάμψη, αλλά έκλαιγε όλη τη νύχτα και η ηθοποιός τότε ξεκαθάρισε ότι ο σκύλος έπρεπε να φύγει.

«Ή αυτός ή εγώ» είχε πει χαρακτηριστικά

Στη συνέχεια όμως τον ερωτεύτηκε και άρχισε να μαθαίνει πώς είναι η ζωή με σκυλί, και πλέον, μετά από 12 χρόνια, συμβιώνουν αρμονικά και είναι αχώριστοι!

«Η Αγάπη Μου. Δε φοβάται τις καταιγίδες. Τ᾽ αυτιά του μυρίζουν σαν δεμάτι με στάχυα. Στον ύπνο του βλέπει όνειρα περιπέτειες. Τον υπηρετώ από τότε που ήταν 35 ημερών. Και μόλις έκλεισε τα δώδεκα», έγραψε στη λεζάντα αποσπώντας πάνω από 20 χιλιάδες likes.

Δείτε την ανάρτηση

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μαμά του πανέμορφου Γιάννη, έχει δημιουργήσει δικό του λογαριασμό στο Instagram @yiannisofficial και έχει συγκεντρώσει 19 χιλιάδες ακόλουθους.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr