Η όμορφη απάντηση της Εριέττας Κούρκουλου στη Βάσω Λασκαράκη για τα κουτάβια που γέννησε η σκυλίτσα της

Πρόσωπα

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη ανάρτησε μια φωτογραφία στα social media που ενώ σε άλλους χάρισε χαμόγελα, σε κάποιους άλλους προκάλεσε εκνευρισμό.

Στη φωτογραφία μας δείχνει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και χαρά δύο κουταβάκια που γέννησε η σκυλίτσα της η Ρόζα. Όμως αυτόν τον ενθουσιασμό δεν συμμερίστηκαν πολλοί, οι οποίοι την κατέκριναν για αυτή τη φωτογραφία.
Ο κόσμος αντέδρασε αρνητικά κάνοντας κακή κριτική στη Λασκαράκη λέγοντας ότι θα πρέπει να στειρώνει τα ζώα της και όχι να τα αφήνει να γεννάνε.

Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν είναι και η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία έγραψε σε story στο Instagram: «Δεν την ξέρω την κοπέλα και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά αλήθεια τώρα, μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στο δρόμο και ακόμα διαφημίζουμε χαρωπά τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… Σας παρακαλώ πια!».

Λίγο αργότερα, εμφανώς νευριασμένος, ο σύζυγός της ηθοποιού Λευτέρης Σουλτάτος απαντάει σε όλα αυτά λέγοντας τι έχει ακριβώς συμβεί:

«Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις, επειδή τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, με λύπη μου είδα την επίθεση που έγινε στη γυναίκα μου σε μία φωτογραφία που ανέβασε τα κουτάβια μας. Αν θέλετε λοιπόν κάποιον να πυροβολήσετε φιλόζωοι αλλά ορισμένοι μισητές των ανθρώπων, τότε ελάτε στο δικό μου προφίλ γιατί το σκυλί είναι δικό μου και έχω την πλήρη ευθύνη του. Άρα εμένα να βρίσετε, εμένα να απειλήσετε, εμένα να καταγγείλετε.

Και όλα αυτά γιατί δεν στείρωσα ένα σκυλί που ζει σε περιφραγμένο χώρο ελεύθερο! Γιατί έτσι θέλω να ζει σε περιφραγμένο ελεύθερο χώρο! Γιατί έτσι θέλω να ζει το κατοικίδιό μου ελεύθερο εντός περιφραγμένης οικίας μας! Εδώ και 25 χρόνια που έχω σκυλιά έτσι ζουν και έτσι θα ζουν όσες καταγγελίες και να μου κάνετε! Όχι δεν το στείρωσα, όπως δεν έχω κάνει και στο παρελθόν, γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε, ποτέ δεν είχα εγκυμοσύνη απρόβλεπτη όπως συνέβη τώρα. Και δεν στειρώνω γιατί το άλλο σκυλί (ένα αδέσποτο) που βρήκαμε και περιθάλψαμε και υιοθετήσαμε στην Κρήτη μετά τη στείρωση που του κάναμε έχει ένα σωρό προβλήματα υγείας, γιατί η στείρωση δεν είναι κάτι φυσιολογικό, είναι κόντρα στη φύση.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αλλά δεν έχω μάθει την κακία σας. Το τι φιλανθρωπίες κάνουμε και το πόσο βοηθάμε τις φιλοζωικές οργανώσεις ας μας κρίνει ο θεός. Θα παραμείνει εντός της οικίας και της συνείδησής μας. Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά με υγεία».

Όλες οι Ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

To top