Μαρία Κωνσταντάκη: “Τα ζώα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ως ισότιμα μέλη της οικογένειας”

Πρόσωπα

Η Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και αναφέρθηκε για την νέα της εκπομπή στο κανάλι του Action24, με τίτλο “Μουσούδες”.

Όσα αποκάλυψε

“Δεν εμπιστεύομαι την αγάπη των ανθρώπων για τα ζώα” απάντησε η ηθοποιός σε ερώτηση της Αθηναϊδας Νέγκα. “Αυτό που θέλουμε να αναδείξουμε και μέσα από την εκπομπή είναι ότι τα ζώα είναι δέσμευση, είναι σχέση ζωής. Πώς έχεις τον σύντροφό σου, πώς έχεις το παιδί σου, κανονικά έτσι θα έπρεπε να το αντιμετωπίζεις, ως ισότιμο μέλος της οικογένειας. Όπως ακριβώς έχει δικαιώματα και υποχρεώσεις μια συνθήκη σχέσης με έναν άλλον άνθρωπο, έτσι ακριβώς είναι και το ζώο”.

“Σκέψου πόσο τα παίξαμε στον κορονοϊό. Σκέψου πώς είναι να είσαι κλεισμένος όλη μέρα μέσα και να βγαίνεις μόνο μισή ώρα την ημέρα έξω” ανέφερε η ηθοποιός, “καταγγέλλοντας” τους ιδιοκτήτες που κρατούν τα ζώα κλεισμένα στο σπίτι, χωρίς καμία επαφή με άλλα ζώα.

Η ηθοποιός μίλησε για την ανιδιοτελή αγάπη των ζώων, που παραμένουν “πιστά” ακόμα κι όταν υποστούν κακοποίηση από τους ιδιοκτήτες τους, ενώ ανέφερε ότι είναι λάθος η άποψη πως οι άνθρωποι που δεν έχουν σύντροφο (οι “γεροντοκόρες”) στρέφονται στα ζώα. “Εγώ πολύ συνειδητά επέλεξα ένα ζώο, αλλά πράγματι αναπλήρωσε ένα κομμάτι συντροφικότητας” είπε.

Αυτή την περίοδο, η Μαρία Κωνσταντάκη πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά του OPEN “Έρωτας Φυγάς”. Σε συνέντευξη με το Monopoli.gr είχε αναφέρει: “Θα ήθελα πολύ να δοκιμαστώ στο δράμα. Με ενδιαφέρει πολύ, όπως με ενδιαφέρουν και οι κωμικοί ρόλοι, αλλά από τη στιγμή που ακούστηκε το όνομά μου σε κωμικές σειρές, μετά υπήρξε μια τυποποίηση και μια τάση να μου προτείνουν μόνο κωμικά πράγματα, για τα οποία είμαι ευγνώμων, γιατί είχα πολύ καλές συνεργασίες. Πολλοί ηθοποιοί έχουν τυποποιηθεί σε ένα συγκεκριμένο είδος ρόλου. Θεωρώ, όμως, ότι μπορώ να κινηθώ και σε πιο δραματικούς τόνους”.

Δείτε το video


Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top