Μαθήματα ανθρωπιάς από την Τάνια Τρύπη: «Πριν από δύο χρόνια είχαν βιάσει σκύλο στην Αλεξανδρούπολη και τον υιοθέτησα εγώ»

by Έφη Αθανασίου

Η Τάνια Τρύπη ήταν καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και αναφέρθηκε και στο περιστατικό κακοποίησης του σκύλου στην Αράχωβα.

Όσα αποκάλυψε

“Είναι πολύ σκλήρό αυτό που συνέβη. Πριν από δύο χρόνια είχε επαναληφθεί ένα τέτοιο γεγονός, με ένα σκυλάκι στην Αλεξανδρούπολη. Είχε βιαστεί και κακοποιηθεί πάρα πολύ άσχημα, το οποίο το υιοθέτησα εγώ, την Αγάπη. Βρέθηκε αυτό το ζωάκι στην Αλεξανδρούπολη, μόλις το βρήκαν το φυγάδευσαν στην Ξάνθη, ήταν 4μιση μηνών και μετά από 5 μέρες και μεγάλη φαρμακευτική αγωγή, γιατί ήταν κακοποιημένη από παντού, ήταν διαλυμμένο αυτό το πλάσμα, την ανάρτησαν.

Με το που την ανάρτησαν, εγώ δεν είχαν καμία διάθεση να πάρω και 3ο σκυλί, γιατί έχω ήδη μία λύκαινα από μωρό, ένα ακόμα διασωθέν που ήταν 9 χρόνια σε ένα μπαλκόνι, οπότε δεν ήταν η πρόθεσή μου να πάρω κι άλλο ένα ζώο. Με αυτήν όμως έπαθα κάτι όταν την είδα, έστειλα το τηλέφωνό μου, επικοινώνησαν και έστειλα ταξί και την πήρε και μου την έφερε από την Ξάνθη. Άρχισε ένας τεράστιος Γολγοθάς για να επανέλθει. Δουλέψαμε πάρα πολύ και ήταν μωρό”, είπε η Τάνια Τρύπη.

Δείτε το video


pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr