Ο αγαπημένος σεφ γίνεται… αγρότης: Το τρυφερό φιλί του Λεωνίδα Κουτσόπουλου σε ένα γαϊδουράκι

by Έφη Αθανασίου

Η Φάρμα επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00 το βράδυ με παρουσιαστή τον διάσημο σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η viral σκηνή με το γαιδουράκι

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε από το Star και μας καλεί να ακούσουμε το κάλεσμα της φύσης και της παράδοσης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μεταμορφώνεται σε αγρότη και κλέβει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του, τις απίθανες γκάφες και την ερμηνεία του.

«Για σένα βασανίζομαι, να σε έχω σε όλα πρώτη και να είσαι υπερήφανη που αγαπάς αγρότη»

Σε ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο βλέπουμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ασχολείται με αγροτικές εργασίες, κάνοντας τις γκάφες του ως πρωτάρης και άβγαλτος ακόμα αγρότης.

Βλέπουμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ξεκινά τη μέρα του τα ξημερώματα, να σκάβει και να ταΐζει τα ζώα. Σε κάθε του βήμα, ωστόσο, δεν αποφεύγει τα λάθη. Είτε όταν βάζει νερό και χύνεται είτε όταν μεταφέρει αυγά και του σπάνε όλα χωρίς καν να το αντιληφθεί.

Δεν σταματά όμως εκεί, καθώς εμφανίζεται να τραγουδά και ένα λαϊκό άσμα που «υμνεί» τους αγρότες. Μπαίνει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο απόλυτα στο πετσί του ρόλου του αγρότη.

Δείτε το video

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr