«Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι…» – Βυθισμένη στο πένθος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον θάνατο της μικρής της γάτας

by Έφη Αθανασίου

Μία δύσκολη περίοδο διανύει αυτές τις ημέρες η διακεκριμένη δημοσιογράφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς αποκάλυψε μια θλιβερή απώλεια που την συγκλόνισε. Η αγαπημένη της συντροφιά, η γλυκιά γατούλα Suki, της οποίας την παρέα απολάμβανε εδώ και χρόνια, έφυγε από τη ζωή αυτή την εβδομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να εκφράσει τα συναισθήματά της μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα. Με λόγια γεμάτα συναισθηματική φόρτιση, εξέφρασε την αγάπη της για την αγνή παρέα που είχε με τη Suki και την απίστευτη σύνδεση που μοιράστηκαν στη διάρκεια των χρόνων.

Το σπαρακτικό μήνυμα

«Σβήνω … γράφω.. δεν υπάρχουν λέξεις κι ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα ξυπνάμε κάθε μέρα στις 6 το πρωί παρέα, πηδώντας πάνω μου, να σου ανοίγω την βρύση να πίνεις νερό και να βγαίνουμε μαζί στο μπαλκόνι. Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι. Δεν θέλω να σταθώ καθόλου σ’αυτό.

Κάποια πράγματα συμβαίνουν ξαφνικά και μοιραία. Έτσι όπως ήρθες στην ζωή μου και την άλλαξες εντελώς. Θυμάμαι την μέρα που σε βρήκα, -μία μικρή μπαλίτσα- και από την πρώτη κιόλας στιγμή, κάπως μαγικά εμείς οι δυο δεθήκαμε. Δεν σκέφτηκα στιγμή να σε δώσω, ήξερα ότι εμείς οι δυο θα είμαστε μαζί.

Μαζί σου έμαθα πως είναι να αγαπώ. Να αγαπώ αληθινά και με όλο το νόημα της λέξης. Είσαι κομμάτι της καρδιάς μου, της ψυχής μου και της οικογένειας μου. Δεν είμαι καθόλου καλή στους αποχαιρετισμούς..

Θα είσαι για πάντα η «ξινιόλα» μου και η μοναδική μου.. Αντίο Suki μου».

Δείτε την ανάρτηση

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr