“Το πιο σπουδαίο πράγμα που έχω κάνει είναι να βρω σπίτι σε πολλά αδέσποτα”: Η Τζόυς Ευείδη μιλά για τη φιλοζωική δράση της

Πρόσωπα

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά “Πρωίαν σε είδον” για τη δράση της υπέρ των ζώων. Η ηθοποιός, η οποία συμμετέχει στην παράσταση “Μπαμπάδες με ρούμι” και έχει πρωταγωνιστήσει στις σειρές “Οι Μεν και οι Δε” και “Το Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο”, τόνισε πως το πιο σημαντικό έργο της ζωής της είναι η βοήθεια που προσφέρει σε αδέσποτα ζώα.

Στη συνέντευξη, επισήμανε τη σημασία της εύρεσης σπιτιών για τα αδέσποτα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, σημειώνοντας την ανάγκη για περισσότερη ανταπόκριση και τη χαρά της όταν καταφέρνει να σώσει ζώα και να τα βρει εξαιρετικές οικογένειες. Σχολίασε επίσης το πρόβλημα της κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντάς το καθημερινό φαινόμενο που προκαλεί θλίψη.

“Υπάρχει μεγάλη ανάγκη και ευτυχώς υπάρχει ανταπόκριση – όχι όση θα έπρεπε – αλλά έχουν σωθεί πάρα πολλά ζώα” είπε. “Και νομίζω ότι το πιο σπουδαίο πράγμα που έχω κάνει σε αυτή τη ζωή είναι που έχω βρει σπίτι σε πολλά αδέσποτα και τα έχω δώσει σε εξαιρετικά χέρια” ανέφερε.

“Το χειρότερο είναι ότι αυτό είναι καθημερινότητα των αδέσποτων στην Ελλάδα. Έγινε αυτό το φρικιαστικό στην Αράχωβα, αλλά αν μπεις σε αυτούς τους κύκλους, το τι διαβάζεις όλη μερα… Σε πιάνει φρικτή κατάθλιψη. Και είναι ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Θα σώσεις δύο σκυλιά και την επόμενη μέρα θα βρεις δέκα πεταμένα κουτάβια”.

Αναφερόμενη στην παράσταση “Μπαμπάδες με ρούμι” των Ρέππα – Παπαθανασίου στο Θέατρο Αλίκη, εξήγησε ότι δεν κάνει bodyshaming παρά τις σκηνές με τη λέξη “χοντρή”, τονίζοντας τη θετική αξία του έργου.

Δείτε το απόσπασμα:

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top