Ξεσπά η Κλέλια Ρένεση για το μποϊκοτάζ στην Αράχωβα – «Η επανάσταση του καναπέ κάποιες φορές γίνεται εγκληματική»

Πρόσωπα

Θέση για το μποϊκοτάζ που γίνεται της τελευταίες ημέρες στην Αράχωβα μετά την άγρια δολοφονία του πανέμορφου χάσκι, Όλιβερ, θέλησε να πάρει η Κλέλια Ρένεση.

Η ηθοποιός που είναι γνωστή για την ακτιβιστική της δράση, θέλησε να εκφράσει τη διαφωνία της με όσους μέσω των social media παρακινούν τον κόσμο να σταματήσει να επισκέπτεται την Αράχωβα μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί ο ένοχος για τον θάνατο του Όλιβερ.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Την αμέριστη κ απλόχερη συμπαράσταση μου στους πολίτες Αράχωβας και παρακείμενων χωριών και στον Δήμαρχο Γιάννη Σταθά και σε όλη την τοπική κοινωνία , που δεν τους φτάνει το σοκ και η τρομάρα που πήρανε με τον φριχτό θάνατο του σκυλάκου και το ενδεχόμενο να υπάρχει μεταξύ τους κάποιος άρρωστα βίαιος άνθρωπος, δεν τους φτάνει που μπήκανε σε καχυποψίες για τον γείτονα και τον απέναντι, δεν τους φτάνει που φοβούνται να αφήσουν τα παιδιά να παίξουν έξω, δεν τους φτάνει που κάνουν συνέχεια συνελεύσεις να βρουν άκρη και άκρη δεν βγαίνει, δεν τους φτάνει που άλλα λέει ο κάθε κτηνίατρος μετατοπίζοντας ολοκληρωτικά τα σενάρια, έχουν και την υπόλοιπη Ελλάδα στο κεφάλι τους να τους κατηγορούν για συγκάληψη εγκληματία και να τους απειλούν για μποικοτάζ μια βδομάδα πριν υποδεχθούν το μοναδικό εισόδημα της χρονιάς, αυτό των διακοπών των Χριστουγέννων.

Καλά μου πουλάκια, η επανάσταση του καναπέ, ενίοτε έχει πλάκα, αλλά κάποιες φορές γίνεται η ίδια το ίδιο εγκληματική σαν τα εγκλήματα που υποτίθεται πάει να τιμωρήσει. Το νου σας..

Υγ. Εν τω μεταξύ σήμερα γίνεται πορεία για τα Τέμπη, για ένα έγκλημα που κανείς δεν έχει πληρώσει σχεδόν ένα χρόνο μετά, που χάθηκαν δεκάδες ζωές, που κανένα μποικοτάζ δεν προτάθηκε.. τι τα θες.. αντιφάσεις η ζωή μας όλη» έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top