14χρονο Γκόλντεν Ριτρίβερ πηγαίνει κρυφά στους γείτονες κάθε μέρα και μοιράζει χαρά

Ιστορίες Ζώων

Ο Όλιβερ είναι ένα 14χρονο Γκόλντεν Ριτρίβερ που είναι πολύ ανεξάρτητο. Από τότε που ήταν κουτάβι ήθελε πάντα να περιπλανιέται, λέει η μαμά του, η Sue. Λέει στο Dodo ότι θέλει πάντα να βγαίνει από το σπίτι και να πηγαίνει να αγγίζει τις ζωές των άλλων ανθρώπων. Και πάντα επιστρέφει στο σπίτι του.

Έχει περάσει για πολλές “αιφνιδιαστικές” επισκέψεις στους γείτονες όλα αυτά τα χρόνια. Για την ακρίβεια, επισκέπτεται το σπίτι της γειτόνισσας Melissa εδώ και 9 χρόνια και έχει γίνει μέλος της οικογένειάς της.

H ιστορία του Oliver

Τώρα που ο Όλιβερ είναι μεγαλύτερος, επισκέπτεται μόνο τη Μελίσα και την οικογένειά της, καθώς ξέρει απ’ έξω το δρόμο για το σπίτι τους. Η Melissa και η Sue ενημερώνουν η μία την άλλη όταν ο Oliver είναι σε κίνηση και τον παρακολουθούν (έχει πλέον GPS tracker). Έχει ένα αρκετά σταθερό πρόγραμμα και αφού μείνει στη Μελίσα για μια μέρα, γυρίζει πάντα σπίτι του γύρω στις 5 η ώρα.

Η Melissa λέει ότι ο καλύτερός της φίλος (Oliver) ήταν ο πιο ευπρόσδεκτος επισκέπτης, κρατώντας την οικογένειά της σε ένα πρόγραμμα μέσω του COVID. Και ο Όλιβερ το λατρεύει επίσης, καθώς του αρέσει να ενθουσιάζονται οι άνθρωποι που τον επισκέπτονται. Στην πραγματικότητα, η Melissa λέει ότι το περιμένει! (Και τυπικά για ένα Goldie, κατευθύνεται προς το ψυγείο κάθε μέρα!)

Οι θεατές αγαπούν την ιστορία του Oliver. “Αυτό είναι αυτό που εμείς οι άνθρωποι ονομάζουμε “χωριό”. Μακάρι κάθε γειτονιά να μπορούσε να αντικατοπτρίζει αυτού του είδους την επαφή ζώου/ανθρώπου χωρίς περίεργα πράγματα”, έγραψε ένας θεατής.

“Τι υπέροχη ιστορία, ποιος δεν θα ήθελε να έχει έναν Όλιβερ στη ζωή του”, παρατήρησε ένα άτομο.

“Αυτό είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα, αξιολάτρευτα πράγματα που έχω δει ποτέ. Ο Όλιβερ είναι σαν ένας γέρος που αρνείται να σταματήσει να οδηγεί. Όταν ο Όλιβερ πεθάνει, θα κάνει εκατοντάδες ανθρώπους να δακρύσουν”, έγραψε ένας άλλος.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top