7χρονο αγόρι με σπάνια πάθηση υιοθετεί γάτα με την ίδια πάθηση και αλλάζει όλη του τη ζωή

γάτα και παιδί με ίδια εμφάνιση

Ο Madden, ένα 7χρονο αγόρι, γεννήθηκε με σχιστό χείλος  (λαγώχειλο) και ετεροχρωμία (μάτια με 2 διαφορετικά χρώματα). Το χαριτωμένο αγόρι από την Οκλαχόμα συχνά δέχονταν bullying στο σχολείο εξαιτίας αυτού, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτά τα πράγματα τον κάνουν τόσο ξεχωριστό!

Πέρυσι, η μαμά του Madden, η Christina Humphreys, έφτιαξε μια ταινία μαζί με τον γιο της κατά του bullying, η οποία διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να μάθει ο κόσμος τα μειονεκτήματα του εκφοβισμού.

Ευτυχώς, εξαιτίας της ταινίας, το αγόρι απέκτησε ξανά την παλιά του προσωπικότητα!

Η μαμά είδε στο Facebook μια φωτογραφία μιας γάτας του καταφυγίου, η οποία έχει επίσης τα ίδια μάτια και ένα σχισμένο χείλος, όπως ακριβώς ο Madden! Έτσι, η μητέρα και ο πατέρας του Madden αποφάσισαν άμεσα να υιοθετήσουν το μικρό γατάκι, το οποίο βρισκόταν 1.500 χιλιόμετρα μακριά, στη Μινεσότα! Χωρίς δισταγμό, οδήγησαν όλη αυτή την απόσταση για να πάρουν τη γάτα! Με την βοήθεια φίλων και αγνώστων βοήθησαν τον Madden και την οικογένειά του να ταξιδέψουν από την Οκλαχόμα στη Μινεσότα. Λόγω αυτών των μικρών πράξεων καλοσύνης από διαφορετικούς ανθρώπους, ο Moon μεταφέρθηκε στο νέο του σπίτι.

Η γάτα, που ονομάστηκε Moon, βοήθησε τον Madden να συνειδητοποιήσει ότι είναι απλά πολύ μοναδικός και ξεχωριστός! Τώρα είναι πολύ καλοί φίλοι! Πόσο φοβερό! Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Παρόλο που ο Moon ήταν μια αδέσποτη γάτα από τους δρόμους της Μινεσότα, ήταν αυτός που έσωσε τον Madden από τη μοναξιά του. H υιοθεσία της συγκεκριμένης γάτας άλλαξε την ζωή του Madden προς το καλύτερο. Έχοντας ένα κατοικίδιο με τις ίδιες σπάνιες παθήσεις, βοήθησε τον Madden να νιώθει σαν όλους τους άλλους. Ο Μoon βοήθησε τον Madden να καταλάβει ότι το να είναι διαφορετικός, απλώς τον κάνει μοναδικό. Η υιοθεσία αδέσποτων ζώων είναι η καλύτερη πράξη καλοσύνης που μπορεί να κάνει κάποιος άνθρωπος. Η προσφορά και η αγάπη που θα σε συνδέσει με το ζωάκι αποτελεί την αρχή μιας ισχυρής φιλίας.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr