9 ώρες ήταν μαζί τους: Δύο μικρά κορίτσια εξαφανίζονται και το πίτμπουλ τους δεν φεύγει ποτέ από το πλευρό τους

Ιστορίες Ζώων

Τα τετράχρονα δίδυμα κοριτσάκια Adele και Elisabetta είχαν βγει με την οικογένειά τους στο Udine της Ιταλίας όταν εξαφανίστηκαν – και πολλοί άνθρωποι ξόδεψαν ώρες ψάχνοντάς τα.

Όταν σκοτείνιασε έξω, ο κόσμος ανησύχησε ακόμη περισσότερο γι’ αυτές. Όταν ο κάτοικος της περιοχής Alexei Coianiz άκουσε για τα αγνοούμενα κορίτσια, ήξερε ότι έπρεπε να βοηθήσει. Εκείνη την ώρα, ήταν 11 το βράδυ και τα κορίτσια δεν είχαν βρεθεί πουθενά. Αυτός και ένας φίλος του, ο Francesco, ξεκίνησαν να οδηγούν, έχοντας τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά. Υπήρχε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην πόλη, λόγω του πόσοι άνθρωποι έψαχναν την Adele και την Elisabetta.

Ο Αλεξέι και ο Φραντσέσκο αποφάσισαν ότι η αναζήτηση θα ήταν ευκολότερη έξω από το αυτοκίνητο. Καθώς περπατούσαν με τα πόδια, συναντήθηκαν με έναν άγνωστο, τον Silvio, ο οποίος είπε ότι ένιωθε ότι ήταν καθήκον του να ψάξει για τα κορίτσια επειδή είναι πατέρας. Μαζί, πήγαν στο δάσος με φακούς.

Η ιστορία των Adele και Elisabetta

“Περπατάμε κατά μήκος επανειλημμένα καλώντας τα δύο κορίτσια, αλλά τίποτα”, έγραψε ο Alexei στο Facebook. “Το δάσος είναι πολύ πυκνό και οι φακοί μας είναι σχεδόν άχρηστοι”.

Τελικά έφτασαν σε ένα μικρό κτίριο, ελπίζοντας ότι τα κορίτσια ήταν μέσα, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν άδειο. Έτσι συνέχισαν να περπατούν. Και τελικά, μετά από μια ώρα αναζήτησης, άκουσαν μια απάντηση στις εκκλήσεις τους.

“Εδώ είμαστε! Πεινάμε! Ελάτε!” είπε μια μικρή φωνή.

Όταν οι ερευνητές φώτισαν με τους φακούς τους προς την κατεύθυνση των φωνών, είδαν ένα πίτμπουλ με την πλάτη προς το μέρος τους. Έτσι γνώρισαν τη Margot, το σκυλί της Adele και της Elisabetta, που τις κράτησε ασφαλείς για τις σχεδόν εννέα ώρες που είχαν χαθεί.

“Άρχισε αμέσως να τρέχει προς το μέρος μας, να μας γλείφει και να facendoci le feste (όπως λέμε στην Ιταλία)”, δήλωσε ο Alexei στο The Dodo. “Τη στιγμή που τους βρήκα ήμουν πραγματικά ήρεμος και συγκεντρωμένος σε αυτό που έπρεπε να κάνω στη συνέχεια, δηλαδή να βεβαιωθώ ότι ήταν υγιείς και να τους κάνω να νιώσουν άνετα”.

Ακόμα και όταν οι διασώστες σκέπασαν τα κορίτσια με τις μπλούζες τους για να τα ζεστάνουν και πήγαν να ειδοποιήσουν τα υπόλοιπα τμήματα της ομάδας αναζήτησης, η Margot παρέμεινε όσο το δυνατόν πιο κοντά στα κορίτσια της.

“Ο Φραντσέσκο και εγώ μένουμε με τα δίδυμα και τον σκύλο που δεν θέλει να κουνηθεί”, έγραψε ο Αλεξέι. “[Πρέπει] να προστατεύσει τα παιδιά της”.

Αφού η Margot και τα κορίτσια της επανενώθηκαν με την οικογένειά τους, ο Alexei, ο Francesco και ο Silvio επέστρεψαν στα αυτοκίνητά τους και οδήγησαν στο σπίτι τους με μια ιστορία που δεν θα ξεχάσουν σύντομα.

“Τι να πω;” Έγραψε ο Alexei. “Μια ιστορία για να την πείτε στα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά σας”.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top