Αδέρφια Pit Bull έμειναν στο καταφύγιο και κλαίνε κάθε φορά που είναι χώρια

Ιστορίες Ζώων

Ο Country και ο Zeus είναι δύο αδέρφια πιτμπουλ ηλικίας 6 μηνών που ζούσαν ευτυχισμένα μαζί με την αγαπημένη τους οικογένεια στη Βιρτζίνια – μέχρι που ο ιδιοκτήτης τους έπρεπε ξαφνικά να μετακομίσει και δεν μπορούσε να πάρει τα σκυλιά στο νέο σπίτι. Αντ’ αυτού, παραδόθηκαν στην SPCA of Winchester, Frederick and Clarke Counties στις 12 Ιουλίου, όπου βρίσκονται από τότε.

Τα σκυλιά είναι απίστευτα φιλικά και αγαπούν όποιον συναντούν, αλλά πάνω απ’ όλα αγαπιούνται μεταξύ τους και το μόνο που θέλουν είναι να βρουν ένα νέο σπίτι όπου θα μπορούν να είναι μαζί.

H ιστορία των Country και Zeus

“Είναι πολύ γλυκά”, δήλωσε στο The Dodo η Lavenda Denney, εκτελεστική διευθύντρια της SPCA of Winchester, Frederick and Clarke Counties. “Δίνουν φιλιά και είναι πολύ εκφραστικά. Όταν περπατάτε προς τα κυνοκομεία τους, σταματούν να γαβγίζουν και γέρνουν το κεφάλι τους στο πλάι για να σας ελέγξουν. Μεγάλα χαρούμενα κουτάβια”.

Η Country και ο Zeus αντιμετωπίζουν τη ζωή στο καταφύγιο αρκετά καλά λόγω της γλυκιάς και χαζοχαρούμενης προσωπικότητάς τους και σπάνια έχουν προβλήματα – εκτός αν κάποιος προσπαθήσει να τα χωρίσει. Μόλις τα αδέρφια χωρίσουν, έστω και για λίγο, κλαίνε και κλαίνε ασταμάτητα μέχρι να ξαναενωθούν τελικά. Αγαπούν ο ένας τον άλλον τόσο πολύ και δεν φοβούνται να το δείξουν σε όλους.

“Προτιμούν να είναι ο ένας με τον άλλον ανά πάσα στιγμή”, δήλωσε ο Denney. “Κοιμούνται μαζί στο ίδιο κρεβάτι, ακόμη και όταν τους προσφέρονται ξεχωριστά κρεβάτια. Ψάχνουν ο ένας τον άλλον ακόμα και όταν περπατούν μαζί με ξεχωριστά λουριά”.

Αφού έχασαν το σπίτι τους και την οικογένειά τους, η Country και ο Zeus αρνούνται να χάσουν ο ένας τον άλλον και θα πρέπει να υιοθετηθούν μαζί. Τα αδέρφια πιτ μπουλ έχουν υπέροχη ιδιοσυγκρασία και πολλή ενέργεια, και αγαπούν όλους όσους συναντούν- απλά χρειάζονται μια οικογένεια που είναι πρόθυμη να ρισκάρει και τους δύο.

Ο Country και ο Zeus χρειάζονται ιδανικά ένα σπίτι με μια δραστήρια οικογένεια και πολύ χώρο για να τρέχουν και να παίζουν έξω. Διαφορετικά, δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις ή ανάγκες, αρκεί να μπορούν να μείνουν μαζί.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top