Αδεσποτάκι περιφέρεται από σπίτι σε σπίτι με το άδειο μπολ του, ζητιανεύοντας για φαγητό.

by Έφη Αθανασίου

Γιατί δεν κάνετε κάτι για να λάβετε στοργή και φαγητό; Πάμε να γνωρίσουμε αυτό το αδέσποτο σκυλί μαζί

Η συγκινητική ιστορία του Furry που έψαχνε απεγνωσμένα φαγητό

Ο μικρός Furry, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας που θα σας διηγηθώ σήμερα, είναι ένας αδέσποτος σκύλος που πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι με το μπολ του άδειο. Είναι η αγάπη ενός σκύλου και δυστυχώς γι’ αυτόν, δεν έχει ανάδοχη οικογένεια και, κατά συνέπεια, κανέναν να του πάρει φαγητό ή να του δώσει τη στοργή και την αγάπη που του αξίζει. Και έτσι αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Αυτό το πιο γλυκό αδέσποτο σκυλί που πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι βρίσκεται στο Ντιτρόιτ , στην πολιτεία του Μίσιγκαν, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και είναι εδώ που βρήκε ένα πρόχειρο καταφύγιο. Ένα παλιό, βρώμικο και εγκαταλελειμμένο σπίτι. Ανυπομονούσε να βρει μια οικογένεια, αλλά, προς το παρόν, αυτό του ήταν αρκετό. Δυστυχώς, δεν του παρείχε τροφή, οπότε έπρεπε να εφεύρει κάτι.

Γνώριζε πολύ καλά ότι οι άνθρωποι μπορούσαν να ταΐσουν κουτάβια και, ως εκ τούτου, με το μπολ του, έναν έμπιστο και αχώριστο φίλο, άρχισε να περιπλανιέται από σπίτι σε σπίτι ζητώντας τροφή. Αυτό, κύριοι, με κάνει να σκέφτομαι πολύ: γιατί ένας αδέσποτος σκύλος να ξέρει ότι ζητώντας κάτι από έναν άνθρωπο, θα μπορούσε να τον ταΐσει;

Πραγματικά πιστεύω ότι ο πρωταγωνιστής μας, ο γλυκός τετράποδος φίλος, δεν ήταν πάντα αδέσποτος, αλλά αντίθετα έμεινε μόνος του στους δρόμους του Ντιτρόιτ. Και έτσι έπρεπε να τα βγάλει πέρα όσο καλύτερα μπορούσε. Και, με ό,τι είχε απομείνει από την παλιά του σπιτική ζωή: το μπολ.

Αγαπημένοι αναγνώστες, αυτή η ιστορία είναι τόσο θλιβερή όσο και αληθινή. Πόσες φορές βλέπουμε μικρά αδέσποτα που μοιάζουν τα πάντα εκτός από κουτάβια χωρίς οικογένεια. Σκυλιά, που εγκαταλείφθηκαν για κάποιο παράξενο και παράλογο λόγο και τώρα αναγκάζονται να επιβιώσουν όσο καλύτερα μπορούν.

Μολονότι τα Χριστούγεννα μόλις πέρασαν, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν: τα μωρά μας είναι όλο και περισσότερο μόνα τους, εγκαταλελειμμένα και ανυπεράσπιστα.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr