Αδέσποτη γατούλα φέρνει τα μωρά της για να γνωρίσουν τη γυναίκα που την ταΐζει

by Δημήτρης Παπαδόπουλος

Η Shea Prior είχε παρατηρήσει μια αδέσποτη γάτα να περιπλανιέται στην ιδιοκτησία της εδώ και αρκετούς μήνες.

Η ιστορία της Shea

Αν και η γάτα ήταν λίγο απόμακρη, μια μέρα κατάφερε να πλησιάσει αρκετά ώστε η Shea να τη χαϊδέψει, να της δώσει φαγητό και να αναπτύξει έναν ευχάριστο δεσμό μαζί της.

Συνέχισε να ταΐζει τη γάτα για λίγες ημέρες, προτού παρατηρήσει ότι παρήγαγε γάλα, γεγονός που υποδήλωνε ότι μπορεί να έκρυβε γατάκια.

Η Shea δήλωσε στο The Dodo:

“Είδα ότι είχε γάλα και πιθανότατα θήλαζε αρκετά μωρά ενώ την κρατούσα και την χάιδευα.

Η Shea ήθελε να βοηθήσει τη γάτα με τα μωρά της, αλλά δεν είχε ιδέα πού μπορεί να βρίσκονται, οπότε ήταν ενθουσιασμένη αλλά και ανήσυχη. Χωρίς να το γνωρίζει, ρώτησε τη γάτα πού ήταν τα γατάκια, αφού έψαξε μάταια σε όλη την αυλή της.

Shea Shea: Άρχισα να της ζητάω να μου δείξει τα παιδιά της αφού ήξερα ότι ήταν αξιολάτρευτα.

Η γάτα ήρθε για τη Shea την επόμενη μέρα, ενώ πότιζε τα φυτά, και προς έκπληξή της, η Shea δεν ήταν μόνη της αυτή τη φορά.

Έτρεξε προς το μέρος μου και άρχισε να μου κάνει μασάζ στο πόδι, ενώ κούρνιαζε ακατάλληλα. Όταν με οδήγησε στο υπόστεγο μου, παρατήρησα μερικές τριχωτές μικρές γούνινες μπάλες να με κοιτάζουν επίμονα. Κατέρρευσα στο πλάι και άρχισα να τους παρακαλάω να βγουν έξω και να με κοιτάξουν.

Η γάτα σύστησε τα μωρά της στη Shea επειδή είχε μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτήν και πίστευε ότι θα κρατούσε την οικογένειά της ασφαλή.

Η γάτα έπεισε τα τρομοκρατημένα γατάκια ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας και ότι έπρεπε να βγουν από την κρυψώνα τους. Τα γατάκια τελικά έμαθαν να εμπιστεύονται το ένα το άλλο και βρήκαν το κουράγιο να βγουν από τη φωλιά τους και να πλησιάσουν τη Shea.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr