Αδέσποτος σκύλος προσπάθησε να κλέψει παιχνίδι μονόκερο και βρήκε ένα παντοτινό σπίτι

Η απόπειρα κλοπής ενός αδέσποτου σκύλου κατέληξε στη διάσωσή του! Οι υπεύθυνοι ελέγχου των ζώων ανταποκρίθηκαν σε μια ασυνήθιστη κλήση από ένα κατάστημα Dollar General στη Βόρεια Καρολίνα, αφού ένας αδέσποτος σκύλος προσπαθούσε συνεχώς να κλέψει ένα λούτρινο παιχνίδι από το κατάστημά τους. Το έπαθλο που είχε βάλει στο μάτι ο σκύλος; Έναν βελούδινο ροζ μονόκερο.

“Πήγε κατευθείαν στον μονόκερο, τον ίδιο κάθε φορά”, δήλωσε στο People ο Joe Newburn, επόπτης στις υπηρεσίες ζώων της κομητείας Duplin. “Ήταν τόσο παράξενο, ένα από τα πιο παράξενα τηλεφωνήματα που έχω αντιμετωπίσει ποτέ”.

Η ιστορία του Sisu

Όσο παράξενο κι αν ήταν, ήταν επίσης πολύ αξιαγάπητο. Σύμφωνα με τους υπαλλήλους του καταστήματος, ο σκύλος προσπάθησε να κλέψει το παιχνίδι αρκετές φορές πριν κλειδώσουν την πόρτα στο επίμονο κουτάβι και καλέσουν την Υπηρεσία Ζώων για βοήθεια.

Όταν έφτασε στο κατάστημα η υπεύθυνη ελέγχου ζώων Samantha Lane, συγκινήθηκε τόσο πολύ από την αποφασιστικότητα του σκύλου που του αγόρασε το παιχνίδι πριν τον πάει πίσω στο καταφύγιο. Του δόθηκε το όνομα Sisu από έναν χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων στην ταινία της Disney, Ράγια και ο τελευταίος δράκος.

Λίγο μετά την άφιξη του Sisu, το καταφύγιο δημοσίευσε μια φωτογραφία του κουταβιού και του μονόκερου του στη σελίδα του στο Facebook με μια λεζάντα που έγραφε: “Αυτό συμβαίνει όταν εισβάλλεις με συνέπεια στο Dollar General για να κλέψεις τον μοβ μονόκερο που διεκδικούσες, αλλά μετά σε καλούν οι υπεύθυνοι ελέγχου ζώων για να σε κλείσουν μέσα για το B & E και την κλοπή σου, αλλά ο αστυνομικός αγοράζει το αντικείμενο για σένα και το φέρνει μέσα μαζί σου”.

Αφού έφτασε στο καταφύγιο, ο γλυκός σκύλος κουλουριάστηκε με το βελούδινο παιχνίδι του για να κοιμηθεί.

Οι εργαζόμενοι στο καταφύγιο πιστεύουν ότι ο Sisu πρέπει να είχε ένα παρόμοιο παιχνίδι στο προηγούμενο σπίτι του. Σημείωσαν επίσης ότι ξέρει να κάθεται, να κουνάει το πόδι του και είναι πολύ υπάκουος.

“Το μόνο πράγμα που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι προέρχεται από ένα σπίτι όπου είχε ένα παρόμοιο λούτρινο ζώο ή τα παιδιά στο σπίτι είχαν”, δήλωσε ο Newburn.

Μετά από μια υποχρεωτική περίοδο αναμονής, η Sisu τέθηκε προς υιοθεσία και βρήκε γρήγορα ένα παντοτινό σπίτι. Το κατάστημα δολαρίων σχεδιάζει να δώσει στη νέα οικογένεια του Sisu μερικούς επιπλέον μοβ μονόκερους για καλό σκοπό. Έστειλαν επίσης μια δωρεά τροφίμων στο τοπικό καταφύγιο για να το βοηθήσουν με τα άλλα άστεγα ζώα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Sisu θα είναι πολύ χαρούμενος με τα επιπλέον μωβ παιχνίδια μονόκερου, αλλά μάλλον είναι πιο ενθουσιασμένος που έχει μερικούς αληθινούς ανθρώπους για να αγκαλιάσει!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr