Αδιανόητο: Εγκατέλειψαν κουτάβι κρεμασμένο μέσα σε γυναικεία τσάντα σε σκουπιδοτενεκέ

Ιστορίες Ζώων

Η εγκατάλειψη σκύλων από ανεύθυνους και άκαρδους κηδεμόνες είναι ένα σοβαρό πρόβλημα στις ημέρες μας.

Οι αθώες ψυχές δεν φταίνε σε τίποτα

Οι σκύλοι είναι αθώες ψυχές που χρειάζονται προσοχή, φροντίδα και αγάπη. Η εγκατάλειψη τους είναι βάρβαρη και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας και συμπεριφοράς. Είναι σημαντικό να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση για αυτό το ζήτημα και να υποστηρίξουμε τους οργανισμούς που προσπαθούν να βοηθήσουν και να προστατεύσουν αυτά τα αδέσποτα ζώα.

Τι αντίκρυσαν οι διασώστες

Μέσα στην τσάντα μιας γυναίκας, αυτό το σκυλάκι, μόλις λίγων μηνών και με μια σειρά ασθενειών, εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες της στη Λίμα του Περού. Οι διασώστες του ισχυρίζονται ότι πετάχτηκε όπως κάθε άλλο σκουπίδι.

Οι άνθρωποι από το Vecinos de San Miguel con Pets βρήκαν αυτό το σκυλάκι εγκαταλελειμμένο και κρεμασμένο έξω από τον σκουπιδοτενεκέ μέσα σε μία τσάντα, στη μέση του Faucett-San Miguel , ένα μέρος είναι πολύ επικίνδυνο για αυτήν.

«Αυτή είναι η πραγματικότητα πολλών σκύλων που σήμερα εγκαταλείπονται σαν να ήταν πακέτα, σαν να ήταν σκουπίδια», άρχισαν να γράφουν σε ανάρτησή τους στο Facebook. «Αυτή είναι η πραγματικότητα της σημερινής κοινωνίας μας. Αυτά τα όντα είναι τόσο ανυπεράσπιστα και δεν βλάπτουν κανέναν! Δεν ζήτησαν να έρθουν σε έναν τόσο ΆΣΧΗΜΟ κόσμο », πρόσθεσαν.

Οι πρώτες στιγμές του κουταβιού

Αμέσως, το κουτάβι μεταφέρθηκε από εκείνο το μέρος και τέθηκε σε ασφάλεια στα χέρια των διασωστών της, οι οποίοι παρατήρησαν ότι εκτός από την εγκατάλειψη, υπέφερε επίσης από μια σειρά βασικών ασθενειών, όπως και από παρβοϊό.

Αν και εκατοντάδες άνθρωποι προσέγγισαν την δημοσίευση για να εκφράσουν τις επιθυμίες τους να υιοθετήσουν τον σκύλο, από το ίδρυμα διευκρίνισαν ότι δεν είναι ακόμη στη διαδικασία της υιοθεσίας γιατί πρέπει πρώτα να ανακάμψει.

Το ευχάριστο τέλος

“Πρέπει να πραγματοποιήσουμε τις αντίστοιχες εξετάσεις και έχετε ΝΑΙ αν είστε σε καραντίνα για 1 εβδομάδα για να παρατηρήσετε πιθανές ασθένειες”, έγραψαν σχετικά με τη φροντίδα. Επιπλέον, δεν επιλέγουν τον πρώτο που θέλει να την υιοθετήσει , περνούν από μια εκτεταμένη διαδικασία συνεντεύξεων και αιτημάτων για να παραδώσουν ένα κατοικίδιο.

Και φυσικά, δεν θέλουν αυτό το κουτάβι να εγκαταλειφθεί ξανά. Δεν το αξίζει.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top