Αδιανόητο περιστατικό: Άνδρας κλείδωσε την γάτα του έξω από το παράθυρο για 2 ημέρες και εκείνη έπεσε

by Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ένα αδιανόητο περιστατικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου από το Orly της Γαλλίας. Το βίντεο απεικονίζει μια γάτα να πέφτει από τον τρίτο όροφο και έπειτα αποκαλύφθηκε πως την είχαν κλειδώσει πρώτα στον μπάνιο και έπειτα έξω από το παράθυρο επειδή “ούρησε σε κρεβάτι”.

Η αρχή της ιστορίας

Απίστευτο, μια γάτα που έπεσε από τον τρίτο όροφο στη Γαλλία ήταν απολύτως καλά. Τι συνέβη; Ο ιδιοκτήτης του την έκλεισε για περισσότερο από δύο ημέρες σε ένα περβάζι σε ένα παράθυρο στη Γαλλία ως τιμωρία. Οι γείτονες τον προειδοποίησαν, δημοσίευσαν την κατάσταση στα κοινωνικά δίκτυα και μια οργάνωση διάσωσης ζώων φροντίζει τη γάτα, η οποία υπέβαλε επίσης καταγγελία εναντίον του κηδεμόνα.

Δεν είναι όλοι τυχεροί που πέφτουν από τον τρίτο όροφο για να ξεφύγουν και μένουν άθικτοι. Προφανώς, η γάτα κακοποιήθηκε από τον κηδεμόνα της, ο οποίος την κράτησε για περισσότερες από δύο ημέρες στο περβάζι του διαμερίσματός του στο Όρλι της Γαλλίας, επειδή φέρεται να “ούρησε σε κρεβάτι”.

Η συνέχεια της ιστορίας

Οι γείτονες, συνειδητοποιώντας την κατάσταση στην οποία ήταν η γάτα, χτύπησαν το κουδούνι, αλλά κανείς δεν βγήκε, έτσι αποφάσισαν να αναφέρουν το γεγονός μέσω κοινωνικών δικτύων. Το χειρότερο ήρθε όταν η γάτα, κάτω από τον ήλιο, προσπάθησε με κάθε τρόπο να βγει από εκεί που ήταν.

Έγινε προσπάθεια επικοινωνίας με την αστυνομία και την πυροσβεστική, αλλά κανένας δεν ανέλαβε. Ο Γούντι ήταν μόνος και το μόνο που προσπάθησε ήταν να σώσει τη ζωή του.

Έτσι πέρασαν 48 ώρες πριν οι απελπισμένοι γείτονες επικοινωνήσουν με την Action Protection Animale , μια γαλλική οργάνωση διάσωσης ζώων, η οποία ανέλαβε την υπόθεση του Woodie.

Σύμφωνα με αυτούς, μόλις στη δέκατη έκτη κλήση ο ιδιοκτήτης του ζώου φάνηκε να το ψάχνει. Αλλά ο Γούντι ήταν ήδη στο έδαφος. Την πήρε και χωρίς ντροπή είπε ότι «τιμωρήθηκε εθελοντικά για περισσότερες από δύο ημέρες».

Και αυτό δεν ήταν το χειρότερο. Προς έκπληξη του οργανισμού, ο ιδιοκτήτης ομολόγησε ότι ο Γούντι ζούσε κλειδωμένος στο «μπάνιο του διαμερίσματος».

Το βίντεο με την πτώση

Στη συνέχεια, σας αφήνουμε να δείτε το βίντεο που ηχογράφησαν οι γείτονες, όπου η γάτα φαίνεται να πέφτει. Σας προειδοποιούμε ότι μπορεί να βλάψει την ευαισθησία ορισμένων ατόμων:

“Είναι αδύνατο να την αφήσουμε στα χέρια τους”, είπαν από το Action Protection Animale και ανέλαβαν τον Γούντι.

“Δεδομένων αυτών των ευρημάτων, και συνοδευόμενη από την αστυνομία, η ομάδα θα πάρει τον Γούντι και θα υποβάλει καταγγελία για πράξη σκληρότητας”, σχολίασαν από την οργάνωση. «Είναι ασφαλής σήμερα. Και δεν θα αντιμετωπιστεί ποτέ ξανά ως ανεπιθύμητο άτομο », κατέληξαν.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr