Αυτή η γάτα επισκιάζει τα πάντα: Ο ιδιοκτήτης συγκρίνει το μέγεθος του γιγαντιαίου Maine Coon με τα αδέρφια της και είναι εκπληκτικό

by Μυρσίνη Καραμαούνα
μέγεθος Maine Coon

Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στις γάτες Maine Coon. Η πανέμορφη γούνα τους. Τα αξιολάτρευτα αυτιά τους. Πόσο παιχνιδιάρικες και έξυπνες είναι. Και το γεγονός ότι είναι τεράστιες σε σύγκριση με τις άλλες γάτες. Μια ιδιοκτήτρια Maine Coon μοιράστηκε ένα κλιπ που συγκρίνει τη γιγαντιαία γάτα της Kusa με τα υπόλοιπα κατοικίδια της οικογένειας και, λοιπόν, αυτή η γάτα έχει το ίδιο μέγεθος με το σκύλο.

Παρακολουθήστε το παρακάτω κλιπ για να δείτε πώς συγκρίνεται η Kusa.

@through.the.lleaves And the clumsiest cat I’ve ever met 😂 are you surprised at Kusa’s size?! #mainecoon #bigcats #cutecatsonly ♬ Sail – AWOLNATION

Ω Θεέ μου, ο λογαριασμός του TikTok @Through.the.lleaves δημοσίευσε το βίντεο και είναι τόσο διασκεδαστικό να βλέπεις την Kusa να συγκρίνεται με όλα τα άλλα ζώα (δεν σε ξεχνάμε, μικρή χελώνα Fig!), ειδικά όταν η Kusa απλώνεται σε πλήρες μέγεθος.

Λατρεύουμε το σημείο όπου κοιμάται με τα αδέρφια του στο τραπέζι και παραλίγο να πέσει. Επιπλέον, αυτά τα συγχρονισμένα χασμουρητά είναι τα καλύτερα!

Οι χρήστες του TikTok είναι ερωτευμένοι με αυτή την πανέμορφη γάτα

Ο @Bonnie σχολιάζει: “Το πρώτο με έπιασε απροετοίμαστο γιατί έλεγα “περίμενε, έχουν το ίδιο μέγεθος- OH αυτό είναι σκύλος!””. @LA απαντά, “Είναι σαν να έχετε μικρές, μεσαίες και μεγάλες γάτες!” Μία από κάθε ποικιλία!

Τα ενήλικα αρσενικά Maine Coons ζυγίζουν συνήθως μεταξύ 13-18 κιλά και τα θηλυκά μεταξύ 8-12 κιλά. Αν σκέφτεστε να υιοθετήσετε έναν από αυτούς τους ευγενικούς γίγαντες, μια ωραία πτυχή αυτών των γατών είναι ότι παρά το γεγονός ότι έχουν τόσο μακρύ, φουντωτό τρίχωμα, χρειάζονται πραγματικά μόνο βούρτσισμα για να βεβαιωθείτε ότι το τρίχωμά τους δεν θα γίνει ματ.

Προσωπικά πάντα ήθελα το δικό μου Maine Coon, οπότε αν κάποιος γνωρίζει κάποιο διαθέσιμο για υιοθεσία, ξέρει πού να με βρει. Θα το μετρήσω ακόμη και δίπλα στα άλλα ζώα μου!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr