Αυτό που κάνει ένα Goldendoodle όταν ο ιδιοκτήτης στη δουλειά ραγίζει καρδιές

Ιστορίες Ζώων

Όταν βρίσκεστε στο σπίτι, το κουτάβι σας πιθανόν να είναι συνέχεια γύρω σας, να παρακαλάει για σνακ ή να θέλει να το χαϊδέψετε. Αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν όταν δεν είστε μαζί τους στο σπίτι;

Μια ιδιοκτήτρια σκύλου έλιωσε τις καρδιές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού αποκάλυψε τι κάνει το κουτάβι της όταν δεν είναι στο σπίτι μαζί της, σε ένα βίντεο που έχει γίνει πλέον viral.

Στο συγκινητικό κλιπ, που μοιράστηκε στο Instagram νωρίτερα τον Ιούνιο, με το όνομα χρήστη @chloethedoodette, το goldendoodle φαίνεται να κάθεται δίπλα στο παράθυρο, περιμένοντας υπομονετικά τη μαμά του να επιστρέψει στο σπίτι.

Η λεζάντα της εικόνας αναφέρει: “Αναρωτηθήκατε ποτέ τι κάνει ή τι σκέφτεται ο σκύλος σας ενώ εσείς είστε στη δουλειά; Εγώ βρήκα το δικό μου να περιμένει δίπλα στο παράθυρο όλη μέρα…”.

Ένα goldendoodle έλιωσε τις καρδιές στο διαδίκτυο αφού η ιδιοκτήτριά του αποκάλυψε τι κάνει όταν είναι στη δουλειά.

Η αναρτώσα, Amanda, δήλωσε ότι ευτυχώς το ενάμιση έτους κουτάβι δεν μένει συχνά μόνο του στο σπίτι. Για την ακρίβεια, συνήθως πηγαίνει μαζί της στη δουλειά.

Η ίδια είπε: “Της αρέσει να είναι κοντά σε ανθρώπους και θέλει να είναι κοντά μου 24 ώρες το 24ωρο. Πηγαίνει μαζί μου παντού όπου μπορεί να πάει. Είμαι κτηματομεσίτης, οπότε γενικά πηγαίνει μαζί μου στη δουλειά.

“Και μετά, αν δεν είμαι σπίτι, μένει στο παράθυρο και κοιτάζει τους ανθρώπους ή παρακολουθεί, δεν ξέρω, πουλιά και αυτοκίνητα. Αλλά δεν μένει ποτέ μόνη της για πολύ ώρα, καθώς η δουλειά μου είναι τόσο ευέλικτη”.

Εκτός από το να σας περιμένει, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που τα σκυλιά λατρεύουν να κάνουν όταν είναι μόνα τους στο σπίτι. Ένα από αυτά είναι να παρακολουθούν έξω από το παράθυρο, ελέγχοντας κάθε άτομο ή ποδήλατο πίσω από το τζάμι, αναφέρει ο ιστότοπος με τις πηγές για σκύλους Rover. Επίσης, συχνά ελέγχουν κάθε κάδο απορριμμάτων στο σπίτι.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκτώντας θεατές από όλο το Instagram.

Μέχρι στιγμής έχει λάβει πάνω από 47,7 εκατομμύρια προβολές και 1,9 εκατομμύρια likes στην πλατφόρμα.

Ένας χρήστης, ο Itsjustrocky, σχολίασε: “Πήρα στο σκύλο μου μια γάτα, πάντα σπάνε πράγματα όταν μένουν στο σπίτι χωρίς επίβλεψη, αλλά αυτό ήταν τόσο χαριτωμένο”.

Ο Karliebsug δήλωσε: “Αυτό το μωρό είναι σούπερ χαριτωμένο! Με στεναχωρεί να αφήνω το κουτάβι μου για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, αλλά μερικές φορές μπορεί να μην έχεις άλλες επιλογές”.

Η Lady_maryj έγραψε: “Ξαπλώνει στη ρόμπα μου μέχρι να γυρίσω σπίτι …άρχισα να την αφήνω έξω για εκείνη επίτηδες”.

Η Brinha24 πρόσθεσε: “Η δική μου κάνει το ίδιο πράγμα. Δεν μου αρέσει να την αφήνω μόνη στο σπίτι. Ο αδερφός της πέθανε και μετά το θάνατό του, ανέπτυξε άγχος αποχωρισμού. Είναι τόσο λυπηρό και για τους δυο μας. Τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι μικροί άγγελοι που υπάρχουν”.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top