Αυτό το αρνί δεν είναι καθόλου χαρούμενο: Το βίντεο αγρότη με ένα γκρινιάρικο αρνί που χτυπάει τα πόδια του προκαλεί γέλιο

by Μυρσίνη Καραμαούνα
γκρινιάρικο αρνί

Ας το παραδεχτούμε – όλοι γίνονται λίγο γκρινιάρηδες μερικές φορές. Είτε ένα κατοικίδιο ζώο αισθάνεται άσχημα είτε ένας άνθρωπος απλά ξυπνάει από τη λάθος πλευρά του κρεβατιού, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει κανείς για να διώξει την κακή διάθεση για τα καλά. Και αυτό δεν πειράζει – τα συναισθήματα είναι μέρος της ζωής!

Παρόλα αυτά, μπορεί να είναι δύσκολο να πάρουμε στα σοβαρά τα συναισθήματα κάποιου όταν φαίνεται το αντίθετο από αυτό που νιώθει. Για παράδειγμα, αυτό το μικροσκοπικό αρνάκι από το Tanjar Babydoll Southdown φαίνεται πολύ γλυκό, αλλά κάθε άλλο παρά αισθάνεται! Στην πραγματικότητα, είπε την αλήθεια στον ιδιοκτήτη του όταν ήρθε να τον χαιρετήσει! Αυτός και η οικογένειά του από το @babydollsheepaustralia είναι πανέμορφα πρόβατα, αλλά αυτός ο μικρός ζωηρός τύπος κάνει τους πάντες να γελούν.

@babydollsheepaustralia This little turd is less than a week old and already telling me off ! The little lambs with ATTITUDE are always the best so he’s going to become my favourite in no time 😁 #grumpypants #grumpyface #spicyattitude #favorite ♬ original sound – ✨Walter the Catt✨

Αυτό το αρνάκι μοιάζει περισσότερο με λούτρινο ζώο παρά με ζωντανό ζώο φάρμας

Αυτά τα χτυπήματα των ποδιών του ήταν πολύ χαριτωμένα. Δεν αισθάνεται πολύ κοινωνικό αυτή τη στιγμή! Παρόλα αυτά, άφησε τον άνθρωπό του να πλησιάσει αρκετά ώστε να τραβήξει το τέλειο βίντεο, οπότε ποιοι είμαστε εμείς που θα παραπονεθούμε;

Όταν ένα πρόβατο ή αρνί πατάει τα πόδια του, συνήθως υποδηλώνει άγχος ή ανησυχία. Αυτό το νεογέννητο πρόβατο Babydoll σίγουρα δεν έχει συνηθίσει τους ανθρώπους (ή τα τηλέφωνα), ειδικά από κοντά, αλλά θα το συνηθίσει! Άλλωστε, είναι λιγότερο από μία εβδομάδα και έχει ακόμα για να μεγαλώσει, να μάθει και να εξερευνήσει.

Σίγουρα βοηθάει το γεγονός ότι και η μαμά του είναι τόσο ήρεμη!

Μια μαμά θα ήταν προστατευτική για το μικρό της, αλλά αυτό το πρόβατο του Southdown ξέρει πόσο ασφαλείς είναι αυτή και το μωρό της με τον άνθρωπό τους κοντά. Ο ιδιοκτήτης τους τα πηγαίνει τόσο καλά!

Όπως είπαν και στην περιγραφή του βίντεο, τα αγαπημένα τους πρόβατα είναι τα ζωηρά. Αν αυτό είναι αλήθεια, αυτό το μικροσκοπικό αρνάκι θα γίνει ο καλύτερός τους φίλος μια μέρα πολύ σύντομα.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr