Αυτοί οι δύο είναι πολύ χαριτωμένοι: Η σχέση αγάπης/μίσους της γιαγιάς με τη γάτα της γίνεται viral

Ιστορίες Ζώων

Τα κατοικίδια ζώα μοιάζουν πολύ με τα παιδιά και μερικές φορές μπορεί να σε τρελάνουν. Δεν ακούνε και κάνουν ακαταστασίες και μπαίνουν σε πράγματα που δεν θα έπρεπε. Ο @Grandma’s Boy δημοσίευσε ένα βίντεο της γιαγιάς του με τον “αντίπαλό” της, τη γάτα της με την οποία έχει σχέση αγάπης/μίσους και είναι απλά το καλύτερο!

@breezeway2k Replying to @stonergirl35 granny and her opp part 2..🤣 #grannywick #catsoftiktok #fyp #funny #viral #trending #fypシ ♬ original sound – Grandma’s Boy

Το βίντεο είναι απλά αποσπάσματα από τις αλληλεπιδράσεις της γιαγιάς με την ζωηρή γάτα της

Τη βλέπουμε να του λέει να βγαίνει και να κατεβαίνει από πράγματα αλλά και να αγκαλιάζεται μαζί του. Οι δυο τους φαίνεται να είναι συνέχεια μαζί και εκείνη του φέρεται όπως θα φερόταν σε ένα μικρό παιδί!

@breezeway2k Replying to @noahbird_x my granny and her opp part 4 #catsoftiktok #viral #trending #foryoupage #fyp #fypシ #granny #grannywick #funny ♬ original sound – Grandma’s Boy

Αυτοί οι δύο είναι πολύ χαριτωμένοι!

Αυτό το βίντεο είναι στην πραγματικότητα το 4ο μέρος του @Grandma’s Boy που παρουσιάζει τις αλληλεπιδράσεις της γιαγιάς του με τον αντίπαλο, τον ταραχοποιό γατούλη της. Λατρεύω όταν του λέει: “Είσαι τόσο γλυκός. Αλλά γιατί είσαι τόσο κακός;” Αυτό ακούγεται σαν κάτι που πιθανώς έχω πει στα παιδιά μου!

Το βίντεο έχει εκατομμύρια προβολές και περισσότερα από 3 χιλιάδες σχόλια. Ο κόσμος λάτρεψε τη γιαγιά και τη γάτα της! Η @Christina Elizabeth πήρε 75 χιλιάδες likes για το σχόλιό της: “”Αρχίζει να φαίνεται προσωπικό” Απλά την αγαπώ!!!”.

Ελπίζω να δούμε περισσότερα από αυτούς τους δύο! Φαίνεται ότι λατρεύουν ο ένας τον άλλον. Τα κατοικίδια ζώα γίνονται σίγουρα μέρος της οικογένειας και μπορείτε να πείτε ότι αυτή η γιαγιά κακομαθαίνει τη γάτα της… ακόμα κι αν πρέπει να την βάζει στο κλουβί μερικές φορές.

@breezeway2k Replying to @wholowersajetta my granny and her opp part 3 🤣 #catsoftiktok #foryoupage #fyp #trending #viral #grannywick #fypシ #funny #pet #petsoftiktok ♬ original sound – Grandma’s Boy

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top