Αυτός ο σκύλος έπεσε σε κατάθλιψη επειδή τον εγκατέλειψαν: Σήμερα βρίσκει την παντοτινή του οικογένεια

Ένα Πιτ μπουλ με το όνομα Μπλου είχε την ατυχία να τον παρατήσουν και στο καταφύγιο ήταν πάντα πολύ απόμακρος από όλους τους άλλους.

Γνωρίστε τον Μπλου

Ο Blue έζησε με μια οικογένεια στην Καλιφόρνια για περίπου ένα χρόνο, αλλά όταν η οικογένεια μετακόμισε, αποφάσισαν να μην πάρουν μαζί τους την Blue.

Ο Μπλου παραδόθηκε στο καταφύγιο Carlson στην Καλιφόρνια, ένα καταφύγιο γνωστό για τέτοιες περιπτώσεις.

Ήταν τόσο συναισθηματικός που έκανε αυτό που θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος: ξέσπασε σε κλάματα. Οι εθελοντές προσπάθησαν να του προσφέρουν μια λιχουδιά ή ακόμα και απλώς να χαμογελάσουν, αλλά ήταν τόσο κυριευμένος από τη συγκίνηση αυτού που συνέβαινε, που το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να κλάψει. Κάποιοι λένε ότι οι φωτογραφίες δείχνουν δάκρυα να στάζουν από πιθανές αλλεργίες, αλλά νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε πώς κατέληξαν τα δάκρυα στο πρόσωπο αυτού του πανέμορφου Pitbull.

Τι έκαναν οι εθελοντές

Ευτυχώς, εθελοντές από το Saving Carson Shelter Dogs αποφάσισαν να τον βοηθήσουν δημοσιεύοντας το βίντεο στο κάτω μέρος του άρθρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο δημιουργήθηκε και κατάφερε να κερδίσει την προσοχή με την ελπίδα ότι κάποιος θα έπαιρνε τον Blue σπίτι και θα του έδινε όσα του άξιζαν! Αγάπη!

Μπορείτε να δείτε από το βίντεο ότι αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι προσπαθούσαν απλώς να βοηθήσουν. Το μόνο που έψαχνε ο Μπλου ήταν βοήθεια και έναν φίλο για να περάσει την υπόλοιπη ζωή του. Τελικά κατέληξε να είναι η καλύτερη φίλη με την Jennifer McKay. Η Τζένιφερ τον επισκέφτηκε όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές και την τρίτη φορά τον πήρε σπίτι μαζί της!

Τι είπαν για την κατάθλιψη του σκύλου

«Έμοιαζε πολύ λυπημένος και καταθλιπτικός», είπε ο McKay στο The Dodo. “Κάθε φορά που περνούσε κάποιος έψαχνε με το βλέμμα του αν είναι ο δικός του κηδεμόνας που τον παράτησε”!

Από τότε που ο Blue μπήκε σε ένα σπίτι, είναι ένας ολοκαίνουργιος σκύλος. Μόλις ο Μπλου έφτασε στο νέο του σπίτι, έκανε μπάνιο και τον πήγαν μια βόλτα και έμεινε στο σπίτι και κοιμήθηκε στον καναπέ του σαλονιού. Όταν δεν κοιμάται,το αγαπημένο του πράγμα είναι να κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη!  Η αυτοπεποίθησή του πλέον είναι στα ύψη και ξέρουμε πως βρίσκεται σε καλά χέρια!

Ο Μπλου μπορεί τώρα να προχωρήσει στη ζωή του!

Ευχαριστούμε τα εκατομμύρια των εθελοντών σε όλο τον κόσμο που βοηθούν τα ζώα που έχουν ανάγκη, όπως το Blue, να βρουν το παντοτινό τους σπιτάκι!

Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr