Αυτούς τους αστυνομικούς χρειαζόμαστε: Έσπασαν αυτοκίνητο για να σώσουν 2 σκυλιά που «ψήνονταν» μέσα

by Έφη Αθανασίου

Ένα απίστευτο περιστατικό, που συνέβη στη Αγγλία έρχεται να μας θυμίσει γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε τα σκυλιά, στο αμάξι μέσα. Όπως θα δείτε παρακάτω, δυο αστυνομικοί αναγκάζονται να σπάσουν τα παράθυρα ενός αυτοκινήτου για να σώσουν 2 σκυλιά που «ψήνονταν» μέσα.

Το απίστευτο περιστατικό

Οι Αρχές έψανχναν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που άφησε τα 2 σκυλιά κλειδωμένα μέσα στο αμάξι, για μισή ώρα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Γιορκ.

Η αστυνομία του Βόρειου Γιορκσάιρ επιβεβαίωσε ότι ακόμα δεν έχει συλληφθεί κανένας για το περιστατικό και οι έρευνες για να βρεθεί ο ένοχος συνεχίζονται.

Οι 2 αστυνομικοί ανέφεραν ότι μπορούσαν να νιώσουν την ζέστη να βγαίνει από το αμάξι, καθώς η θερμοκρασία στην Αγγλία είχε φτάσει τους 30 βαθμούς κελσίου.Τα 2 σκυλιά που σώθηκαν μέσα από το αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν σε ένα κτηνιατρείο όπου τους έκαναν κρύα μπάνια. Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι δεν είχαν άλλη λύση από το να σπάσουν τα παράθυρα του αυτοκινήτου για να βγάλουν έξω τα σκυλιά που υπέφεραν.

Δυσκολεύονταν να αναπνέυσουν

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι ακόμα και οι ίδιοι δυσκολεύονταν να αναπνεύσουν μέσα στο αυτοκίνητο ακόμα και 30 δευτερόλεπτα αφότου είχαν σπάσει τα τζάμια.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr