Αγάπη με την πρώτη ματιά: Σοβαρά άρρωστο γατάκι βρίσκει νέα οικογένεια και έναν αχώριστο γατίσιο φίλο

Ιστορίες Ζώων

Η ιστορία ενός σοβαρά άρρωστου γατιού που βρίσκει μια νέα οικογένεια και έναν αχώριστο γατίσιο φίλο είναι μια ιστορία αγάπης και αλληλεγγύης προς τα ζώα. Πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να υιοθετήσουν ένα κατοικίδιο ζώο για να του προσφέρουν ένα σπίτι και μια οικογένεια. Όμως, όταν ένα ζώο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, οι προκλήσεις αυξάνονται και η ανάγκη για αλληλεγγύη και φροντίδα γίνεται ακόμα πιο σημαντική. Στην περίπτωση του σοβαρά άρρωστου γατιού, η ανθρώπινη αγάπη και η προσοχή της νέας του οικογένειας του επέτρεψαν στο γατί να ανακτήσει την υγεία του και να βρει έναν αχώριστο γατίσιο φίλο που τον συντρόφευσε και τον βοήθησε να ανακτήσει την πλήρη ζωτικότητά του.

Ενθουσιασμένο γατάκι καλωσορίζει το νέο τρίποδο φίλο του στο σπίτι

Η ιστορία της γάτας

Ένα γατάκι που ονομάζεται Bibby βρέθηκε έξω από ένα σπίτι με κατεστραμμένο μπροστινό πόδι και το έφεραν (στο χειρουργείο) για βοήθεια.

Σε ηλικία περίπου δύο μηνών, ο γάτος Bibby έγινε ακρωτηριασμένος αλλά ήταν πάντα ευδιάθετος. Γρήγορα ανέβηκε ξανά στα τρία του πόδια και ήθελε απλώς να τον λατρεύουν.

Η Kayla που εργάζεται για τη διάσωση, έπεσε με τα μούτρα στον μικρό τρίποδα όταν μια μέρα της τράβηξε την καρδιά.

“Όταν επέστρεψα στη δουλειά τη Δευτέρα, ήταν εκεί. Βασικά κοιμόταν στα γόνατά μου σχεδόν όλη την ημέρα”, μοιράστηκε η Kayla.

Δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται το γατάκι που έχει ομοιότητα με τον γάτο της, τον κύριο Beesley. “Την Τρίτη, αποφάσισα ότι έπρεπε να έρθει στο σπίτι μαζί μου και είμαι τόσο χαρούμενη που το έκανε”.

Ο κύριος Beesley έχει παρεγκεφαλιδική υποπλασία (γνωστή και ως σύνδρομο της ταλάντωσης), αλλά αυτό δεν τον επιβραδύνει καθόλου. Αμέσως μετά την άφιξη του Bibby, ο ταλαντευόμενος γάτος ανυπομονούσε να τον γνωρίσει.

“Ο Bibby και ο κύριος Beesley συναντήθηκαν από την πόρτα για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ, βάζοντας τα πόδια κάτω από την πόρτα”, δήλωσε η Kayla.

Ήταν ενθουσιασμένος που είχε άλλον έναν αιλουροειδή φίλο στο σπίτι, και χοροπηδούσε και ορμούσε στην πόρτα, προσπαθώντας να παίξει με τον Bibby. Το μικρό τρίποδο ήταν πολύ γοητευμένο και συνέχισε να “κρατάει το χέρι” με τον κ. Beesley μέσα από το κενό.

“Δεν σφύριζαν ή γρύλιζαν και αμέσως άρχισαν να παίζουν μέσα από την πόρτα”.

Μετά από λίγες ημέρες προσαρμογής στις μυρωδιές του άλλου, η Kayla αποφάσισε ότι ήταν καιρός για μια κανονική γνωριμία. Άφησε την πόρτα ανοιχτή και έβαλε τον Bibby σε ένα μεταφορέα.

Αγάπη με το πρώτο νιαούρισμα

Ο κύριος B. ανακοίνωσε τον εαυτό του με δυνατά νιαουρίσματα καθώς μπήκε στο δωμάτιο με μερικά βήματα. Κοίταξε γύρω του και παρατήρησε έναν μικρό χνουδωτό φίλο στο μεταφορέα που τον περίμενε.

Μετά από μια ενδελεχή επιθεώρηση του μεταφορέα, οι μύτες τους τελικά κλείδωσαν. Μόλις άνοιξε η πόρτα του μεταφορέα, ο Μπίμπι χαιρέτησε τον φίλο του με χτυπήματα στο κεφάλι και γουργουρητά.

“Την πρώτη φορά που είχαν εποπτευόμενο χρόνο μαζί, άρχισαν να μυρίζουν ο ένας τη μύτη του άλλου και να περιποιούνται ο ένας τον άλλον”.

Τα αδέρφια είναι αχώριστα

“Ο κύριος Beesley λατρεύει να παίζει με τον Bibby. Μερικές φορές ενθουσιάζεται λίγο παραπάνω και δεν αφήνει τον Bibby να φύγει ή να κάνει διάλειμμα”, δήλωσε η Kayla.

Τους αρέσει να τρέχουν στο σπίτι και να κυνηγούν οτιδήποτε κινείται. Τους αρέσει να παρακολουθούν ο ένας τον άλλον να παίζει και να εναλλάσσονται με τα παιχνίδια τους.

Ο Bibby δεν ενοχλείται από την αχαλίνωτη ενέργεια του μεγάλου του αδελφού. Όταν έρχεται η ώρα να επαναφορτιστεί, ανεβαίνει στην αγκαλιά της Kayla και κουρνιάζει για έναν υπνάκο.

“Λατρεύω το πώς ο κύριος B. απλά παρακολουθεί τον Bibby και χαμογελά και γουργουρίζει. Είναι το πιο χαριτωμένο πράγμα. Τα καταφέρνουν τόσο καλά να εναλλάσσονται όταν θέλουν και οι δύο να παίξουν”.

Τα δύο αδέρφια από διαφορετικές μητέρες όχι μόνο μοιάζουν, αλλά συμπληρώνουν τέλεια ο ένας τον άλλον.

Τώρα, το γλυκό, ταλαντευόμενο αγόρι θα έχει πάντα έναν φίλο για να παλεύει, να κάνει ζουμ στο σπίτι και να βλέπει τηλεόραση μαζί του κάθε μέρα.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top