Αληθινή ιστορία: «Πήρα διαζύγιο, άρχισα να ταξιδεύω στον κόσμο και να αναλαμβάνω τη φύλαξη κατοικίδιων ζώων»

Ιστορίες Ζώων

Η αληθινή ιστορία που ακολουθεί είναι ένας εμψυχωτικός μαρτυρικός λόγος για τη δύναμη της αυτοανανέωσης και της ανακάλυψης του εαυτού μας μετά από μια δύσκολη περίοδο στη ζωή μας. Αυτή η αφήγηση πραγματεύεται έναν άνθρωπο που αποφάσισε να αφήσει πίσω του μια καταπιεστική και ανέλπιδη σχέση, παίρνοντας διαζύγιο και αποφασίζοντας να αλλάξει εντελώς τη ζωή του. Αντί να απορροφηθεί από τη θλίψη και την απογοήτευση, αυτός ο άνθρωπος ανακάλυψε το θάρρος να ακολουθήσει το πάθος του για ταξίδια και τη φροντίδα των ζώων. Μέσα από την ελευθερία και την ανεξαρτησία που τον διαπερνούσαν, ανακάλυψε μια νέα πνοή ζωής και έναν τρόπο να προσφέρει αγάπη και φροντίδα σε κατοικίδια ζώα που το χρειάζονταν. Αυτή η εμπειρία αναδεικνύει την ανθρώπινη ανθεκτικότητα και τη δύναμη της καρδιάς μας να μεταμορφώσει την ατυχία σε ευτυχία και αγάπη.

Όταν μια κυρία που έδινε συνεχώς φάρμακα στους ανθρώπους σταμάτησε να είναι παντρεμένη, ξεκίνησε ένα διασκεδαστικό νέο ταξίδι.

Η νέα πρόκληση και οι νέες εμπειρίες

Μια κυρία που ονομάζεται Bernadine Swale χώρισε όταν ήταν 57 ετών μετά από 36 χρόνια παντρεμένη. Παρόλο που ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εκείνη, κατέληξε να γίνει μια πραγματικά διασκεδαστική περιπέτεια για εκείνη.

Ένα άτομο που συνήθιζε να χορηγεί φάρμακα σε ανθρώπους που ήταν άρρωστοι, πηγαίνει τώρα σε όλο τον κόσμο για να φροντίσει τα κατοικίδια των άλλων ενώ λείπουν. Ταξιδεύει τόσο πολύ που πέρυσι κοιμήθηκε στο δικό της κρεβάτι μόνο 23 νύχτες! Πηγαίνει σε πολλά διαφορετικά μέρη όπως Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Αθήνα, Μποτσουάνα, Τόκιο και Νέα Ζηλανδία. Της αρέσει πολύ η νέα της ζωή και πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσει τη σύνταξή της.

Η φροντίδα των κατοικίδιων της έχει επιτρέψει να ταξιδέψει σε πολλά διαφορετικά μέρη σε όλο τον κόσμο, όπως Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Αθήνα, Μποτσουάνα, Τόκιο και Νέα Ζηλανδία. Είναι πολύ χαρούμενη με τη ζωή της και πιστεύει ότι η συνταξιοδότησή της είναι τέλεια.

Η Swale ζούσε στη Μποτσουάνα με την οικογένειά της όπου ο πατέρας της ήταν γιατρός. Όταν ήταν 10 ετών, μετακόμισαν στην Αγγλία όπου συνέχισε να πηγαίνει στο σχολείο. Αφού τελείωσε το σχολείο, γνώρισε τον άντρα της, παντρεύτηκε και απέκτησε τρία παιδιά. Πήγαν όλοι μαζί να ζήσουν στην Αμερική.

Η δύσκολη ψυχική κατάσταση και η απόφαση να γίνει pet sitter

Όταν πήρε διαζύγιο, στην αρχή, μετά από 36 χρόνια γάμου, δεν μπορούσε να «λειτουργήσει, ούτε καν να μιλήσει» όπως θυμάται σήμερα. Η ψυχική κατάστασή της άρχισε να αλλάζει στα 63 χρόνια της, όταν έκανε μια ακόμα σοβαρή σχέση. Τότε συνειδητοποίησε, ουσιαστικά, ότι αυτό που της έφερνε τη μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή της δεν ήταν ένας άντρας. Αποφάσισε να νοικιάσει το σπίτι της και να δοκιμαστεί στο pet sitting.

H αγάπη της για τα ζώα

Η πρώτη της δουλειά ήταν σε ένα σπίτι κοντά στο δικό της, αλλά την ανέλαβε με κάποια επιφύλαξη: «Ανέκαθεν αγαπούσα τα ζώα. Σκέφτηκα όμως ότι δεν ξέρω το σπίτι στο οποίο μπαίνω, ποια θα είναι η υποδοχή μου, αν ο σκύλος θα με δαγκώσει ή η γάτα θα δραπετεύσει… Κάθισα στο αυτοκίνητο για περίπου δέκα λεπτά, μέχρι να συγκεντρώσω αρκετό θάρρος να χτυπήσω το κουδούνι».

Μου αρέσουν πολύ τα ζώα, αλλά φοβόμουν να πάω σε ένα νέο σπίτι γιατί δεν ήξερα αν τα κατοικίδια θα ήταν φιλικά ή όχι. Κάθισα στο αυτοκίνητο για λίγο μέχρι που ένιωσα αρκετά γενναίος για να μπω μέσα.

Η αρχή ήταν δύσκολη

Πέρασε καλά κάνοντας το, αλλά δεν έβγαζε πολλά χρήματα. Αυτό την έκανε να αισθάνεται αισιόδοξη και γενναία, κι έτσι αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι της και να πάρει ένα καινούργιο στο οποίο θα μπορούσε να αφήσει άλλους ανθρώπους να μείνουν όσο έλειπε.

Ένα άτομο έχει πάει σε πολλές περιπέτειες και έχει δει πράγματα που δεν πίστευε ποτέ ότι θα έκανε. Ταξίδεψαν σε διάφορα μέρη με τα κατοικίδιά τους και συνάντησαν ακόμη και ένα μωρό ρινόκερο! Πήραν επίσης να επισκεφθούν εκεί που ζούσε η οικογένειά τους πριν από πολύ καιρό. Τώρα φροντίζουν μερικά ζώα στη Φλόριντα και σχεδιάζουν να συνεχίσουν να ταξιδεύουν για όσο περισσότερο μπορούν. Δεν τους λείπει το παλιό τους σπίτι γιατί όλος ο κόσμος νιώθει σαν στο σπίτι τώρα.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top