Άλλαξε η ζωή του: Σκύλος εγκαταλελειμμένος σε βενζινάδικο ζητάει βοήθεια με τον πιο γλυκό τρόπο

Ιστορίες Ζώων

Ας θυμηθούμε την ιστορία που είχε συγκινήσει όλο τον κόσμο.. Η Shannon Ackerman μπήκε σε ένα βενζινάδικο της Texaco στο Missouri City του Τέξας για να γεμίσει το ρεζερβουάρ της. Μόλις είχε σώσει ένα χάσκι και τα δύο κουτάβια του, τα οποία είχαν παγιδευτεί σε έναν σωλήνα αποχέτευσης δίπλα σε έναν αυτοκινητόδρομο, και πήγαινε στο σπίτι μαζί τους. Αλλά όταν η Άκερμαν βγήκε από το αυτοκίνητό της, την περίμενε η μεγαλύτερη έκπληξη.

“Μόλις άρχισα να βάζω βενζίνη, ένιωσα κάτι να με γλείφει στο πίσω μέρος του γόνατός μου, κάτι που με τρόμαξε”, δήλωσε η Ackerman, ανεξάρτητη διασώστρια σκύλων, στο The Dodo. “Όταν κοίταξα κάτω, αυτός ο γλυκός, θλιμμένος γερμανικός ποιμενικός, που φαινόταν να έχει μόλις γεννήσει, με κοίταζε με ένα βλέμμα στο πρόσωπό του σαν: “Μπορείς σε παρακαλώ να με βοηθήσεις;””.

Η ιστορία του Mercy

Η Ackerman είχε ήδη τα χέρια της γεμάτα με το husky και τα κουτάβια, αλλά προσπάθησε να καταλάβει από πού ήρθε ο γερμανικός ποιμενικός.

“Το βενζινάδικο ήταν αρκετά γεμάτο, οπότε ρώτησα πολύ δυνατά: “Είναι αυτός ο σκύλος κάποιου;”. Μήπως κάποιος από εσάς πέταξε αυτό το καημένο το μωρό;”” Ackerman είπε. “Φυσικά, κανείς δεν είπε τίποτα”.

Η Ackerman μίλησε επίσης με τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου, ο οποίος εξήγησε ότι είδε κάποιον να πετάει τον σκύλο και να φεύγει γρήγορα πριν προλάβει να τον σταματήσει.

Εν τω μεταξύ, ο σκύλος, που αργότερα ονομάστηκε Mercy, έκλαιγε και κλαψούριζε για να μπει στο αυτοκίνητο του Ackerman. Δυστυχώς, η Ackerman δεν μπορούσε να την πάρει – είχε ήδη το χάσκι και τα κουτάβια στο αυτοκίνητό της, καθώς και παγίδες για σκύλους και προμήθειες. “Μου ράγισε η καρδιά”, δήλωσε η Ackerman.

Αλλά η Ackerman ήταν αποφασισμένη να βοηθήσει. Γύρισε πίσω στο σημείο όπου είχε διασώσει τα χάσκι, όπου βρισκόταν ακόμα η Whitney Hartman, μια άλλη ανεξάρτητη διασώστρια σκύλων.

“Μου είπε ότι υπήρχε μια μαμά γερμανικού ποιμενικού στο πάρκινγκ [του βενζινάδικου], που κλαψούριζε και προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητό της”, είπε η Hartman. “Φυσικά, δεν μπορούσα να την αφήσω εκεί, οπότε πήγα εκεί”.

Το μόνο που χρειάστηκε να κάνει η Hartman ήταν να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου της και η Mercy πήδηξε μέσα. “Πήδηξε μέσα χωρίς να την καλοπιάσω”, είπε ο Χάρτμαν. “Ήταν τόσο χαρούμενη που μπήκε στο αυτοκίνητο”.

Η Χάρτμαν έλεγξε τη Μέρσι για μικροτσίπ, αλλά, όπως ήταν φυσικό, δεν είχε. Υπήρχε ένα βρώμικο κολάρο γύρω από το λαιμό της, αλλά δεν υπήρχαν ετικέτες ταυτότητας.

“Ήταν τόσο γλυκιά και έξυπνη”, δήλωσε η Hartman. “Μου έσπρωχνε συνέχεια το χέρι για να πάρει αγάπη”.

Η Χάρτμαν πήγε τη Μέρσι στο σπίτι της και της πρόσφερε ένα καλό γεύμα και ένα ζεστό κρεβάτι. Την επόμενη μέρα, η Hartman τη μετέφερε σε ένα ανάδοχο σπίτι σε μια τοπική ομάδα διάσωσης που ειδικεύεται στους γερμανικούς ποιμενικούς, την Sauver Des Chiens.

“Τα πάει καλά”, δήλωσε στο The Dodo η Courtney Manske, διευθύντρια επικοινωνίας της Sauver Des Chiens. “Είναι μια αγάπη και ένα πολύ γλυκό σκυλί. Αλλά εξακολουθεί να … ψάχνει για τα κουτάβια της. Είναι τόσο μπερδεμένη”.

Η ομάδα διάσωσης δεν έχει εγκαταλείψει την ελπίδα ότι θα βρουν τα κουτάβια της Mercy και θα τα ενώσουν ξανά.

“Εξακολουθούμε να ψάχνουμε ενεργά για τα κουτάβια της και οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να μας οδηγήσει σε αυτά”, δήλωσε ο Manske. “Ψάχνουμε το Craigslist και το Facebook … ψάχνοντας για όποιον μπορεί να τα επανατοποθετήσει”.

Ό,τι κι αν συμβεί, η ομάδα διάσωσης θα φροντίσει ώστε η Μέρσι να βρει το καλύτερο νέο σπίτι.

“Η Μέρσι θα ήθελε ένα παντοτινό σπίτι όπου θα μπορεί να δέχεται όλη την αγάπη και τη φροντίδα που της αξίζει και όπου δεν θα χρειάζεται να ανησυχεί ποτέ ξανά ότι θα την πετάξουν σαν σκουπίδι”, δήλωσε ο Μάνσκε.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top