Άλογο βλέπει τον καλύτερό του φίλο μετά από 4 χρόνια, τα χάνει και ξετρελαίνεται από τη χαρά του

by Έφη Αθανασίου

Τα άλογα Arthur, William και Harry ήταν τα καλύτερα φιλαράκια όταν μεγάλωναν. Τα συγκεκριμένα άλογα κούρσας ήταν το καμάρι της κατοίκου του Ηνωμένου Βασιλείου Sue Blagburn, η οποία αγαπούσε τα άλογά της με όλη της την καρδιά. Ωστόσο, οι δύσκολες στιγμές την έκαναν να πάρει τη δύσκολη απόφαση να πουλήσει τον Άρθουρ.

Η γλυκιά επανένωση των τριών αλόγων

Ωστόσο, η Sue της έλειπε τόσο πολύ όσο της έλειπαν ο William και ο Harry. Η Sue δούλεψε σκληρά για σχεδόν πέντε χρόνια προτού μπορέσει να αγοράσει πίσω τον αγαπημένο της Arthur, τον οποίο είχε μεγαλώσει από πουλάρι.

Όταν ο Άρθουρ επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι, η Sue δεν ήταν σίγουρη για το πώς θα αντιδρούσε στους πρώην συμπαίκτες του. Εξάλλου, η τριάδα ήταν τόσο μικρή εκείνη την εποχή που υπήρχε περίπτωση να είχαν ξεχάσει ο ένας τον άλλον.

Όμως σε αυτό το βίντεο, οι φόβοι της Sue εξαφανίζονται τη στιγμή που ο Harry βλέπει τον Arthur. Το ζευγάρι τρέχει ο ένας προς τον άλλον και ο Γουίλιαμ ακολουθεί σύντομα. Η τριάδα φαίνεται να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε, καθώς αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον και κυλιούνται μαζί για να γιορτάσουν!

Η Sue έμεινε με δέος όταν είδε τα μωρά της να χοροπηδάνε χαρούμενα, όπως και εμείς. Η όμορφη επανένωσή τους είναι η απόδειξη ότι η αληθινή φιλία δεν πεθαίνει ποτέ!

Δείτε τα άλογα να έχουν την πιο ανεβαστική επανένωση κάνοντας κλικ στο παρακάτω βίντεο!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr