Ανάπηρο σκυλάκι διασώζεται από κακοποίηση, βγαίνει νικητής από τη δύσκολη επέμβαση και σήμερα μοιάζει αγνώριστο

Ο σκύλος θύμα ξεπερνά όλες τις δυσκολίες

Ο σκύλος με το όνομα Χάρολντ γεννήθηκε σε μια τοπική φάρμα εκτροφής σκύλων. Η φάρμα αυτή μεγαλώνει εκατοντάδες κουτάβια προς πώληση, ενώ διατηρεί τις μητέρες σε μικρά κλουβιά.

Τα εκτροφεία όπως αυτό στοχεύουν στην υπερβολική αναπαραγωγή και εκτροφή κουταβιών. Γενετικές ανωμαλίες, όπως καρδιοπάθειες, νεφροπάθειες, ασθένειες του αίματος, κώφωση και μόνιμη παράλυση είναι μερικές από τις πιθανές ασθένειες για τα νεογέννητα κουτάβια.

παράλυτος

Ένας αδαής αγοραστής υιοθέτησε τον Χάρολντ, ενώ ήταν ακόμα κουτάβι. Το κόστος της αγοράς του Χάρολντ ήταν 7.000 δολάρια. Ο Χάρολντ αρρώστησε με συμπτώματα στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα. Όταν το κατάλαβε ο νέος ιδιοκτήτης του τον έφερε στο σπίτι του και τον φρόντισε.

ανάπηρος σκύλος

Μετά από αυτό, χωρίς προειδοποίηση, ο Χάρολντ έχασε τη αίσθηση των πίσω ποδιών. Η καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης οδηγεί σε παράλυση. Η αυξημένη εκτροφή και τεκνοποίηση στα εκτροφεία κουταβιών οδηγεί σε σκελετικά προβλήματα. Η κατάσταση είναι παρόμοια με τη σκολίωση και σκοτώνει κάθε αίσθηση στα οπίσθια μέρη.

Ο σκύλος πολεμιστής: Η διάσωση του Χάρολντ

Το Dallas DoggRRR παρέλαβε τον Χάρολντ από τον καινούργιο ιδιοκτήτη του και τον πήγε αμέσως στο νοσοκομείο επειγόντων περιστατικών για ζώα. Ο Χάρολντ βρίσκεται στο νοσοκομείο για δύο μέρες. Οι κτηνίατροι τον βοήθησαν με τον καλύτερο τρόπο. Ο  στόχος τους ήταν να μην κάνει εμετό ενώ τρώει.

σκύλος νοσοκομείο

Κατά τη διάρκεια μιας επείγουσας διερευνητικής επέμβασης, οι κτηνίατροι διαπίστωσαν γαστρικό υγρό σε όλη την κοιλιά και τον οισοφάγο του Χάρολντ, αλλά και κοιλιακές συμφύσεις, πρησμένα λεμφαγγεία, αυξημένους βαθμούς ήπατος και έλκη και στένωση στις εντερικές του οδούς.

κουτάβι

Αυτό το κουτάβι ζει στο Dallas DogRRR εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα αποτελεί την μασκότ της εταιρείας και εκπρόσωπος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

πολεμιστής

Οι ιδιοκτήτες του Dallas DogRRR λένε: ” Παρόλο που είναι ένας πραγματικός πολεμιστής, απεχθανόμαστε απολύτως να τον βλέπουμε να υποφέρει. Βοηθάμε τον Χάρολντ με όποιον τρόπο μπορούμε”

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr