Άνδρας μετατρέπει σε δωμάτιο για τη γάτα του τον χώρο πίσω από τον τοίχο

Ιστορίες Ζώων

Πριν από μερικούς μήνες, ο Bryan Davies και η οικογένειά του άνοιξαν την καρδιά και το σπίτι τους σε μια αξιολάτρευτη γάτα του καταφυγίου που ονομαζόταν Wyatt. Και δεν άργησε να ανακαλύψει το περίεργο γατάκι τη νέα του αγαπημένη ασχολία.

“Ο Wyatt λατρεύει να παρακολουθεί τα πουλιά και τους σκίουρους από το παράθυρο”, δήλωσε ο Davies στο The Dodo.

Ωστόσο, αντί να κάνει τον Wyatt να περιμένει να εμφανιστούν τα πουλιά και οι σκίουροι, ο Davies αποφάσισε να γίνει δημιουργικός.

Η ιστορία του Wyatt

Κατά τους χειμερινούς μήνες, όταν τα ζώα επισκέπτονταν τα σημεία θέασης του Wyatt λιγότερο συχνά, ο Davies βρήκε έναν τρόπο να συμπληρώσει την αγαπημένη μορφή ψυχαγωγίας της γάτας. Έψαξε για βίντεο με πουλιά στο διαδίκτυο και τα έδειξε στον Wyatt σε ένα tablet.

“Στραφήκαμε στο YouTube και του άρεσε πολύ”, δήλωσε ο Davies.

Ο Wyatt είχε πλέον ουσιαστικά τη δική του προσωπική τηλεόραση. Αλλά ο Davies ήθελε να του δώσει κάτι ακόμα περισσότερο – το δικό του μικρό δωμάτιο για να την παρακολουθεί.

Μετά από μια πρόσφατη ανακαίνιση του σπιτιού του, ο Davies είχε παρατηρήσει έναν αχρησιμοποίητο χώρο κατά μήκος ενός τοίχου κοντά στην κρεβατοκάμαρά του. Αυτό τον έβαλε σε σκέψεις.

“Ήταν το τέλειο σημείο για ένα ακόμη πιο μικρό υπνοδωμάτιο στο μικροσκοπικό μας υπνοδωμάτιο στο μικροσκοπικό μας σπίτι”, δήλωσε ο Davies. “Έτσι, άνοιξα τον τοίχο και άρχισα να τον αναδιαμορφώνω”.

Όλα ήταν για τον Wyatt.

H συνέχεια της ιστορίας

Όταν το μικροσκοπικό δωμάτιο ολοκληρώθηκε, ο Davies το επιπλώθηκε με ένα μικρό κρεβάτι για γάτες και άλλα εξαρτήματα.

Ο μικρός χώρος έγινε πραγματικά όμορφος.

Ο Davies στόλισε ακόμη και τους τοίχους με μικρά έργα τέχνης που πίστευε ότι θα άρεσαν στον Wyatt.

Για την τελική πινελιά, ο Davies τοποθέτησε την τηλεόραση της γάτας του σε έναν τοίχο, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις αγαπημένες του εκπομπές – βίντεο με ζώα – στην άνεση του δικού του μικροσκοπικού χώρου.

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα να δείξει τον Wyatt. Η αντίδραση της γάτας;

“Το λατρεύει”, δήλωσε ο Davies.

Ο Davies παραδέχεται ότι δεν ήταν σίγουρος αν ο Wyatt θα χρησιμοποιούσε πραγματικά το μικροσκοπικό δωμάτιο που έφτιαξε. Αλλά γρήγορα έγινε το σημείο που πήγαινε η γάτα.

“Περνάει πολύ χρόνο εκεί μέσα, ζητώντας να δει την εκπομπή του πριν πάρει έναν υπνάκο”, δήλωσε ο Davies. “Κοιτάζει την οθόνη σαν ένας κανονικός έφηβος. Και κοιμάται – πολύ δυνατά. Πραγματικά το απολαμβάνει όσο ένα παιδί που επιτέλους απέκτησε το δικό του δωμάτιο”.

Το τέλος της ιστορίας

Ο Wyatt δεν περνάει όλο τον χρόνο του στο δωμάτιο, φυσικά. Φαίνεται όμως να απολαμβάνει το γεγονός ότι έχει ένα ιδιαίτερο μέρος που το αποκαλεί δικό του.

Για τον Davies, η προσπάθεια που κατέβαλε για να φτιάξει τον μικρό χώρο για τη γάτα της οικογένειάς του άξιζε και με το παραπάνω. Άλλωστε, ο Wyatt σημαίνει απλά τον κόσμο γι’ αυτούς.

“Είναι ο καλύτερός μας φίλος”, δήλωσε ο Davies.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top