Άντρας έσπευσε μέσα στη λάσπη προκειμένου να σώσει τη ζωή εγκλωβισμένων κουταβιών

Ιστορίες Ζώων

Ένας άντρας έγινε ο ήρωας μιας σκυλίτσας μητέρας που εκλιπαρούσε για βοήθεια για τα κουτάβια της, ήταν σε μια τρύπα γεμάτη λάσπη αλλά τα έσωσε.

Τα εγκλωβισμένα κουτάβια και ο άντρας που έσπευσε να τα σώσει

Δεν κυριαρχεί μόνο το κακό στον κόσμο, καθώς υπάρχουν πολλοί ήρωες χωρίς κάπα που είναι ικανοί να ρισκάρουν χρόνο και προσπάθεια για να βοηθήσουν τα ζώα, όπως συνέβη στην πόλη Tupungato στη Μεντόζα της Αργεντινής , όπου ένας άντρας ανυπομονούσε να μπει σε μια γεμάτη τρύπα λάσπης και να σώσει μια αγέλη κουταβιών που ήταν σε κίνδυνο.

Ο Pedro Chafala δεν μπορούσε να αγνοήσει τα ουρλιαχτά για βοήθεια από τη μητέρα σκυλίτσα , αλλά μπορούσε να αγνοήσει τη λάσπη με την οποία κατέληξε λασπωμένος σε όλο του το σώμα, αφού δεν άφηνε τα κουτάβια να πεθάνουν σε εκείνη την τρύπα που κανείς δεν τολμούσε να μπει. Την είδηση μοιράστηκε το τοπικό μέσο El Cuco Digital , το οποίο είπε την όμορφη ιστορία διάσωσης σε συνέντευξή του.

Αναλυτικά το περιστατικό διάσωσης των κουταβιών

Όλα ξεκινούν με μια πολύ επικίνδυνη μεγάλη βροχή και με φόντο το γάβγισμα που ακούστηκε από την απελπισμένη μητέρα. Όταν ο άνδρας πλησίασε για να δει τι συμβαίνει, είδε τα κουτάβια που ήταν κρυμμένα κάτω από μια γέφυρα.

“Ήταν πολύς ο κόσμος, γείτονες. Και εκείνη τη στιγμή έφτασε το δημοτικό προσωπικό, αλλά δεν τα κατάφεραν. Τα κουτάβια ήταν στα μισά της γέφυρας και δεν τα κατάφερναν, ήταν στενό. Μπορούσαν, μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά έφτασα εκεί και μπόρεσα να τους βγάλω έναν έναν», διηγήθηκε ο άνδρας που τους έσωσε.

Μολονότι που οι κάτοικοι του χωριού είχαν ήδη καλέσει την πυροσβεστική, δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά χωρίς τα εργαλεία τους, οπότε ενώ πήγαιναν να τους αναζητήσουν, ο Pedro προχώρησε στη διαδικασία και τους έσωσε μόνος του . Για να γίνει αυτό, έπρεπε να αφήσει στην άκρη την κλειστοφοβία που μπορεί να είχε όταν έμπαινε σε ένα τόσο στενό μέρος, αλλά η επιθυμία του να βοηθήσει τα κουτάβια ήταν πιο έντονη.

Ως τότε, ο χρήστης Javier Moyano βρισκόταν ήδη στο μέρος, οπότε αποφάσισε να καταχωρήσει όλα για να τα μοιραστεί μέσω των κοινωνικών δικτύων, όπου η υπόθεση κατέληξε να γίνει viral. Οι χρήστες του Διαδικτύου χειροκρότησαν τη δράση του Πάμπλο, ο οποίος έμεινε καλυμμένος στη λάσπη αλλά με ένα πλατύ χαμόγελο γιατί τα
κατάφερε.

Τελικά, τα κουτάβια απελευθερώθηκαν και παραδόθηκαν στην μητέρα τους, η οποία ήταν πολύ ανήσυχη αλλά χάρη στην καλή καρδιά των πολιτών κατάφερε να επανενωθεί με τα παιδιά της. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, τα κουτάβια βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία υιοθεσίας.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top