Απαράδεκτο: Σκύλος επέστρεψε στο καταφύγιο 30 λεπτά μετά την υιοθεσία επειδή ήταν πολύ μεγάλος

Ιστορίες Ζώων

Ο σκύλος S’mores, που ζούσε σε ένα καταφύγιο, είχε την ευκαιρία να βρει ένα σπίτι όταν μια οικογένεια τον υιοθέτησε. Ωστόσο, η χαρά του δεν κράτησε πολύ, καθώς επέστρεψε στο καταφύγιο μόλις μισή ώρα μετά. Ο λόγος που δόθηκε ήταν ότι ήταν “πολύ μεγάλος”.

Η ιστορία του S’mores έγινε γνωστή στους τοπικούς διασωστές, μεταξύ των οποίων και η Sarah Meiches, συνιδρύτρια και πρόεδρος της Mutt Luv Rescue. Εντυπωσιάστηκε από το γεγονός και θεώρησε τη δικαιολογία παράλογη. Ήταν προφανές ότι ο σκύλος δεν είχε αυξήσει το μέγεθός του σε μόλις μισή ώρα.

Στεναχωρημένοι από την κατάσταση του S’mores, οι διασωστές συγκεντρώθηκαν για να βρουν μια λύση.

Μια άλλη οικογένεια προσέφερε να τον υιοθετήσει, ενώ οι Mutt Luv Rescue και Not Your Average Rescue συνεργάστηκαν για να βρουν κάποιον που θα μετέφερε τον S’mores στο νέο του προσωρινό σπίτι. Αυτή η συνεργασία απέδειξε τη σημασία της αλληλεγγύης για το κοινό καλό.

Παρά τα προβλήματα, ο S’mores είναι ευγνώμων και τρυφερός σκύλος. Προσαρμόστηκε γρήγορα στο νέο του περιβάλλον και είναι έξυπνος και χαρούμενος. Η προσωρινή του οικογένεια είναι ενθουσιασμένη μαζί του και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κάποιος θα τον επέστρεφε. Με τη σωστή υποστήριξη, ο S’mores είναι έτοιμος να βρει τον τελικό του προορισμό, όπου θα είναι η τέλεια προσθήκη στην οικογένεια.

Υιοθεσία ενήλικου σκύλου: Οδηγός για νέους ιδιοκτήτες

Η υιοθεσία ενός ενήλικου σκύλου είναι κάτι υπέροχο – όχι μόνο για τον σκύλο που αποκτά μια δεύτερη ευκαιρία για μια καλή ζωή, αλλά και για εσάς. Τα κουτάβια είναι αξιολάτρευτα, αλλά χρειάζονται πολλή δουλειά. Με την επιθυμία τους να παίζουν συνέχεια και τη φάση του μασήματος (προσοχή στα πόδια επίπλων!), η ανατροφή ενός κουταβιού μπορεί να είναι αρκετά εξαντλητική.

Η υιοθεσία ενός ενήλικου σκύλου έχει σίγουρα πολλά οφέλη. Αλλά πριν τρέξετε να σώσετε ένα σκυλάκι, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Θα πρέπει να λάβετε κάποια πράγματα υπόψιν

  1. Ενημερωθείτε για τους διαφορετικούς τύπους φυλών
  2. Έχετε ανοιχτό μυαλό και καρδιά
  3. Επιστρατεύστε τη βοήθεια του προσωπικού του καταφυγίου για να βρείτε το καλύτερο ταίρι για εσάς
  4. Πάρτε το σκύλο σε ένα διαφορετικό περιβάλλον για να ανακαλύψετε την μοναδική του προσωπικότητα
  5. Εξετάστε το κόστος και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε
  6. Βρείτε τη σωστή τροφή που ταιριάζει στις ανάγκες του
  7. Προμηθευτείτε τα απαραίτητα για τον σκύλο σας
  8. Θυμηθείτε να είστε υπομονετικοί με το νέο σας κατοικίδιο

Τα ενήλικα σκυλιά μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν στο περιβάλλον τους, οπότε είναι στο χέρι σας να τα βοηθήσετε να αισθανθούν ασφάλεια και σιγουριά. Στην αρχή, ο νέος σας σκύλος μπορεί να αισθάνεται ανασφαλής και να χρειάζεται ένα σημείο που να νιώθει ασφάλεια, όπως ένα κλουβί ή το κρεβάτι του. Δώστε στο κουτάβι σας αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί και απευθυνθείτε στο προσωπικό του καταφυγίου αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη βοήθεια του σκύλου σας στην προσαρμογή. Μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση και μερικές φορές ακόμη και εκπαιδευτική βοήθεια για να βοηθήσουν στη δημιουργία της καλύτερης αρχής για εσάς και τον τετράποδο φίλο σας.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top