Απίστευτη ιστορία: Γυναίκα σώζει γατάκι που κινδύνευε να θανατωθεί επειδή ήταν άσχημο, η πάθησή του και η υιοθεσία

Η Lori Farris εργάζεται ως δασκάλα ειδικών αναγκών και όταν μια μέρα έβγαινε από το σπίτι ενός μαθητή, εντόπισε ένα μικροσκοπικό βρώμικο γατάκι στο κατώφλι.

Όταν το γατάκι άρχισε να ακολουθεί τη Lori μέχρι το αυτοκίνητό της, ήξερε ότι έπρεπε να το βοηθήσει. Έτσι αποφάσισε να πάρει μαζί της το γατάκι, το οποίο ονόμασε Willow, και να το καθαρίσει.

Η επίσκεψη στον κτηνίατρο

Λίγο μετά τη διάσωση αυτού του μικροσκοπικού γατάκι που ήταν γεμάτο ψύλλους, η Lori το πήγε στον κτηνίατρο για μια λεπτομερή εξέταση. Ο κτηνίατρος ανακάλυψε ότι η Γουίλοου δεν είχε μόνο ψύλλους, αλλά και μόλυνση στα μάτια και εντερικά παράσιτα.

Ωστόσο, το πρόσωπο και το στόμα της φαινόταν διαφορετικά από μια τυπική γάτα και ενώ οι γάτες δεν μπορούν να έχουν σύνδρομο Down, ο κτηνίατρος είπε ότι είχε μια χρωμοσωμική ανωμαλία που ήταν κάτι παρόμοιο.

Εξήγησε επίσης ότι αν την είχαν πάει σε καταφύγιο θα της είχαν κάνει ευθανασία επειδή η εμφάνισή της δεν ήταν “όμορφη” και θα δυσκόλευε την υιοθέτησή της.

Τότε ήταν που η Lori αποφάσισε να την κρατήσει. Παρά την ασυνήθιστη εμφάνιση της Γουίλοου, η Λόρι την είχε ήδη ερωτευτεί.

Με τη φροντίδα και την αγάπη της Lori, καθώς και με κάποια αναγκαία φαρμακευτική αγωγή, η Willow από ένα μικρό άρρωστο γατάκι μετατράπηκε σε μια χαρούμενη, αγαπημένη γάτα.

“Δεν με πειράζει να λένε οι άνθρωποι ότι έχει περίεργη εμφάνιση, γιατί έτσι είναι, αλλά δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι την αποκαλούν άσχημη, καθυστερημένη ή αηδιαστική”, εξήγησε η Lori.

“Νομίζω ότι ο κόσμος τη συμπαθεί επειδή είναι ένα σύμβολο αγάπης, καλοσύνης και ομορφιάς, ακόμα κι αν μοιάζει διαφορετική. Είναι μια υπέροχη γατούλα από κάθε άποψη και χαίρομαι πολύ που είναι στη ζωή μου”.

Δύο χρόνια μετά και η Γουίλοου εξακολουθεί να ζει με τη Λόρι μαζί με την καλύτερή της φίλη, την Έλλα, το Μπόξερ.

Αυτό το απίθανο ζευγάρι παίζει μαζί, τρώει μαζί και κοιμάται ακόμη και μαζί.

Η Γουίλοου έχει ακόμη και το δικό της με περισσότερους από 147.000 ακόλουθους όπου λατρεύει να επιδεικνύει τη συλλογή της από καπέλα με λουλούδια!

Τι τυχερή γατούλα που είναι! Μπράβο Γουίλοου και ευχαριστώ τη Λόρι που την έσωσε.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr