Απίστευτη ομοιότητα : Ένα διασωθέν Greyhound μοιάζει απίστευτα με τον Freddie Mercury

Η ιστορία του Greyhound Joe είναι μια από τις πιο αξιολάτρευτες και ασυνήθιστες ιστορίες σχετικά με τα κατοικίδια ζώα. Ο Joe, με το ιδιαίτερο χαμόγελό του, μοιάζει απίστευτα με τον Freddie Mercury, γεγονός που τον καθιστά μια ανεπανάληπτη προσωπικότητα και ένα από τα πιο αγαπημένα κατοικίδια ζώα στο διαδίκτυο. Ο Joe αγαπάει να περπατάει και να παίζει με τον κόσμο και είναι εξίσου ενθουσιώδης για τη φροντίδα και την αγάπη που λαμβάνει από την οικογένειά του και όλους όσοι τον γνωρίζουν. Η ιστορία του Joe αποδεικνύει ότι οι ζωές των ζώων είναι εξίσου σημαντικές με τις ζωές μας και ότι οι φίλοι μας με τέσσερα πόδια μπορούν να μας φέρουν τόση χαρά και ευτυχία.

Ένα Greyhound με το όνομα Joe γοητεύει τους πάντες με το ιδιαίτερο χαμόγελό του

“Έχει ένα μεγάλο, τεράστιο υπερβολικό δάγκωμα, γι’ αυτό και μοιάζει λίγο χαζοχαρούμενος”, δήλωσε η Kerry Elliman, ιδρύτρια της οργάνωσης in England, η οποία διασώζει αγωνιστικά σκυλιά. “Πιθανότατα βγαίνει πάνω από μισή ίντσα, ακριβώς έξω από το στόμα του … σαν κανονικά δόντια”.


Ο Τζο – ο σκύλος ο οποίος διασώθηκε πρόσφατα από την Ισπανία και επί του παρόντος βρίσκεται σε ανάδοχη οικογένεια – χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή ως ζώο συντροφιάς.

“Είναι λίγο κλειστός αυτή τη στιγμή, αλλά μαθαίνει πώς να είναι κατοικίδιο”, δήλωσε ο Elliman. “Λατρεύει τις βόλτες του, λατρεύει τον ύπνο, όπως τα περισσότερα λαγωνικά. Μόλις τώρα εξοικειώνεται με το κρεβάτι του – τις πρώτες μέρες έπεφτε συνέχεια από το κρεβάτι του, οπότε το κεφάλι του ήταν στο πάτωμα”.


Αλλά η ανάδοχη μητέρα του Joe κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον Joe – και να δείξει στον κόσμο πόσο ξεχωριστός είναι. Αυτό την οδήγησε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες με το χαζοχαρούμενο χαμόγελο του Joe και να τις στείλει στον Elliman.

“Είναι πολύ αστείο, έτσι δεν είναι;” δήλωσε ο Elliman.

Το Greyhound και ο Freddie Mercury

Ο Elliman δημοσίευσε στο Birmingham Greyhound Protection’s δίπλα σε φωτογραφίες του τραγουδιστή Freddie Mercury (ο οποίος είχε επίσης ένα χαρακτηριστικό υπερβολικό δόντι) – και ο κόσμος δεν μπορούσε να χορτάσει το ζευγάρι.

“Μπορείτε να κολλήσετε πραγματικά με τις θλιβερές ιστορίες, και ναι, ο Joe είχε μια , αλλά ήθελα απλώς να προσθέσω λίγο χιούμορ για να κάνω τους ανθρώπους να γελάσουν”, δήλωσε ο Elliman. “Είχα μερικούς ανθρώπους που είπαν: “Είναι κρίμα γιατί ο Freddie Mercury πραγματικά πάλευε με τα δόντια του”, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα προσβαλλόταν”.


Το υπερβολικό δάγκωμα του Joe είναι κυρίως αισθητικό, αν και μερικές φορές χρειάζεται βοήθεια για να βγάλει το φαγητό από τις άκρες του μπολ του, εξήγησε ο Elliman.

Πέρα από τα δόντια, ο Elliman λέει ότι ο Joe είναι ένα “υπέροχο” κυνηγόσκυλο που τα πηγαίνει καλά με άλλα σκυλιά και παιδιά και ότι θα γινόταν ένας υπέροχος οικογενειακός σκύλος. Μάλιστα, η ιδιαίτερη εμφάνισή του μπορεί να είναι και το γούρι του.


“Τα μαύρα κυνηγόσκυλα είναι στην πραγματικότητα τα πιο δύσκολα στο σπίτι”, δήλωσε ο Elliman. “Αλλά λόγω των δοντιών του, πολλοί άνθρωποι μοιράζονται την ανάρτησή του και σχολιάζουν. Μόλις η ανάδοχη μητέρα μου έστειλε τις φωτογραφίες των δοντιών του, είπα πραγματικά: “Αυτές οι φωτογραφίες θα του βρουν σπίτι γιατί είναι τόσο χαριτωμένος”.”

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr