Απίστευτο: Άνδρας έμεινε άναυδος μετά από επίσκεψη αρκούδας στην κουζίνα την ώρα που έπλενε πιάτα

Ιστορίες Ζώων

Ο Jason Wightman έπαθε σοκ όταν μια αρκούδα βάρους 300 κιλών μπήκε στην κουζίνα του την ώρα που έπλενε τα πιάτα.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Facebook του, ο Wightman ρώτησε το ζώο: «Γεια σου, είσαι καλός;» προσθέτοντας: “Είσαι στο σπίτι μου. Φύγε από το σπίτι μου, κύριε αρκούδε!”.

«Σε προειδοποιώ», είπε ο Wightman, προσθέτοντας: «Αρκούδα, αρκούδα, αρκούδα, αρκούδα, να είσαι ευγενικός!», ενώ εντόπισε το ζώο να γλείφει τα χείλη του.

«Θέλεις να σε ψεκάσω με νερό;» είπε ο Wightman στην αρκούδα.


Πώς να αποτρέψετε τις επιθέσεις αρκούδας και τι να κάνετε αν σας πλησιάσει μια αρκούδα, σύμφωνα με τους ειδικούς

Ο Wightman όντως κατέληξε να ψεκάσει την αρκούδα με νερό πριν την ακολουθήσει έξω για να δει ότι στην πραγματικότητα ήταν δύο. “Είστε μόνο εσείς οι δύο; Σας βλέπω εκεί πέρα”, είπε ο Wightman.

“Είστε καλά; Τι κάνετε; Δεν πρόκειται να σας πειράξω, απλά θέλω να προχωρήσετε”, είπε ο Wightman στα ζώα και πρόσθεσε: «Πηγαίνετε, δεν έχω τίποτα εδώ για σας».

Ο Wightman κατέληξε να ανοίξει μια πόρτα για τις αρκούδες πριν αυτές τελικά σκαρφαλώσουν πάνω από έναν φράχτη.

«Δεν θυμάμαι καν τι έλεγα», δήλωσε ο Wightman στο KCAL News για το περιστατικό. “Συνέβαινε τόσο γρήγορα. Υπήρχε μια αρκούδα στην κουζίνα μου”.

«Είναι χαριτωμένα ζώα, αλλά δεν έχουν χαριτωμένη διάθεση», πρόσθεσε ο Wightman στο πρακτορείο. «Η διάθεσή τους μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη».

Η αναπληρώτρια δημοτική διευθύντρια της Sierra Madre Laura Aguilar δήλωσε στο KCAL News ότι το 2023 η περιοχή κατέγραψε πάνω από 370 θεάσεις αρκούδων, με πάνω από 70 να έχουν μπει σε σπίτια ανθρώπων.

Η Aguilar δήλωσε επίσης ότι μέχρι στιγμής φέτος έχουν γίνει 100 θεάσεις αρκούδας στην περιοχή, με τρεις εισβολές σε σπίτια. Η πόλη παρέχει πλέον κάδους απορριμμάτων ανθεκτικούς στην αρκούδα και υπάρχει απαγόρευση για το τάισμα άγριων ζώων, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Ο κάτοικος της πόλης Bruce Anderson δήλωσε στο KABC για τις δύο αρκούδες: «Συνήθως, εξακολουθούν να παίζουν μεταξύ τους, οπότε τις βλέπεις να κυλιούνται, να παλεύουν και άλλα τέτοια».

“Τις έχω δει, για παράδειγμα, πάνω στα έπιπλα του εξωτερικού μου χώρου. Ανεβαίνουν πάνω τους και παίζουν και μετά πέφτουν από το κατάστρωμα… Είναι κάπως χαριτωμένο”, πρόσθεσε ο Άντερσον.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top