Απίστευτο και όμως αληθινό: Γυναίκα ακυρώνει τον γάμο αφού ο αρραβωνιαστικός της εγκατέλειψε τη γάτα της στο πάρκο

Ιστορίες Ζώων

Μια γυναίκα έγινε γνωστή παγκοσμίως όταν διέκοψε τον γάμο της μετά από ένα τραγικό γεγονός που ανακάλυψε για τον μελλοντικό σύζυγό της. Η γάτα της εξαφανίστηκε ξαφνικά μέσα στη νύχτα.

«Ο αρραβωνιαστικός της γνώριζε ακριβώς τι είχε συμβεί, καθώς ήταν ο ίδιος που αποφάσισε να ξεφορτωθεί το ζώο, επειδή θύμωσε όταν η γάτα γρατσουνίσε το αυτοκίνητό του. Χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, πήρε τη γάτα και την εγκατέλειψε», ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο άνδρας ομολόγησε ότι πήγε τη γάτα σε ένα μακρινό πάρκο και η γυναίκα δεν δίστασε να τερματίσει τη σχέση.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για επτά χρόνια. «Ένα πρωί βγήκα να ψάξω για κάδο απορριμμάτων για το νέο σπίτι μας. Μετά από αρκετή αναζήτηση, βρήκα έναν κατάλληλο και έστειλα μήνυμα στον Τομ με φωτογραφίες για να διαλέξει. Μου απάντησε με τον αριθμό του κάδου που του άρεσε και μετά έστειλε: “Πήρα τη γάτα σου”».

Η γυναίκα ανέφερε ότι ο σύντροφός της εγκατέλειψε τη γάτα σε ένα πάρκο περίπου πέντε χιλιόμετρα από το σπίτι της, παρά το γεγονός ότι η γάτα ήταν δώρο από αυτόν.

«Άρχισα να κλαίω αμέσως γιατί αυτή η γάτα ήταν η πρώτη μου και την αγαπούσα πολύ. Ο πρώην μου ήξερε πόσο πολύτιμη ήταν για μένα, ήταν σαν παιδί μου», πρόσθεσε.

Δεν βρήκε ποτέ τη γάτα

Η γυναίκα επεσήμανε ότι για έναν ολόκληρο μήνα πήγαινε καθημερινά στο πάρκο αναζητώντας τη γάτα. «Μίλησα με τους κατοίκους της περιοχής, άφησα τον αριθμό τηλεφώνου μου σε όσους έμεναν κοντά στο πάρκο. Έκανα τα πάντα, χωρίς καμία βοήθεια από τον πρώην μου», τόνισε.

Τελικά, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι και να ακυρώσει τον γάμο, ανεξαρτήτως του ότι είχαν ήδη ξοδέψει 40.000 δολάρια για την εκδήλωση.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top