Απίστευτο: Ζευγάρι βρίσκει στο δέμα που παρέλαβαν ένα ζωντανό φίδι –  Δείτε το βίντεο

Ιστορίες Ζώων

Ένα ζευγάρι που περίμενε να παραλάβει ένα χειριστήριο Xbox από το Amazon ισχυρίζεται ότι βρήκε επίσης ένα επικίνδυνο ζωντανό φίδι στο κουτί.

Στις 14 Ιουνίου, η Tanvi και ο σύζυγός της, μηχανικοί που ζουν στο Bengaluru της Ινδίας, αγόρασαν το αντικείμενο από το Amazon, σύμφωνα με το Associated Press και τους Economic Times.

Δύο ημέρες αργότερα, το πακέτο που περιείχε το χειριστήριο παραδόθηκε στο σπίτι τους.

Το ζευγάρι δήλωσε στο AP ότι ήταν στο σπίτι για την παράδοση και πήρε το κουτί από τον οδηγό παράδοσης, ώστε το πακέτο να μην περάσει χρόνο καθισμένο έξω από το σπίτι τους.

‘Το πακέτο παραδόθηκε απευθείας σε εμάς από τον συνεργάτη του delivery και δεν έμεινε έξω. Μένουμε στην οδό Sarjapur και καταγράψαμε όλο το περιστατικό με κάμερα, συν το ότι έχουμε αυτόπτες μάρτυρες”, δήλωσε η Tanvi στο AP.

Η Tanvi και ο σύζυγός της πρόσθεσαν ότι άνοιξαν το κουτί λίγο μετά την παραλαβή του και βρήκαν μέσα μια θεαματική κόμπρα. Οι κόμπρες είναι δηλητηριώδη φίδια. Σύμφωνα με το ζευγάρι, το φίδι είχε κολλήσει στην κόλλα της ταινίας που σφράγιζε το κουτί. Αφού βρήκε το φίδι μέσα στο κουτί κολλημένο στην ταινία, η Tanvi βιντεοσκόπησε τη συνάντηση με την άγρια φύση.

“Παρήγγειλα ένα χειριστήριο Xbox από το @amazonIN και έλαβα ένα δωρεάν φίδι 🐍 μαζί του!” έγραψε η Tanvi στο X μαζί με ένα κλιπ με το φίδι να σπαρταρά μέσα στο κουτί, ενώ ήταν κολλημένο στη συσκευασία.

Η Amazon μοιράστηκε την ακόλουθη δήλωση: “Η ασφάλεια των πελατών μας, των εργαζομένων και των συνεργατών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για εμάς. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη όλα τα παράπονα των πελατών και διερευνούμε αυτό το περιστατικό”.

Αφού βιντεοσκόπησαν το φίδι, το ζευγάρι έβαλε το κουτί με την κόμπρα σε έναν κουβά και περίμενε τους υπεύθυνους άγριας ζωής να χειριστούν το ζώο

Η Tanvi είπε στο πρακτορείο ότι ανέφερε το περιστατικό σε έναν εκπρόσωπο πελατών της Amazon Help. Πήρε την απάντηση: “Η απάντηση είναι ότι ο πελάτης δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στην εταιρεία: “Λυπούμαστε που μάθαμε για την αναστάτωση που είχατε με την παραγγελία σας στην Amazon. Θα θέλαμε να το ελέγξουμε αυτό. Παρακαλούμε μοιραστείτε τις απαιτούμενες λεπτομέρειες εδώ και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα με μια ενημέρωση”.

Η Tanvi δήλωσε ότι η Amazon της έδωσε επίσης επιστροφή χρημάτων για το χειριστήριο, αλλά εξακολουθεί να έχει ανησυχίες.

“Πρόκειται σαφώς για μια παραβίαση της ασφάλειας που προκλήθηκε αποκλειστικά από την αμέλεια της Amazon και την κακή υγιεινή και εποπτεία της μεταφοράς ή της αποθήκευσης”, είπε. “Πού είναι η λογοδοσία για ένα τόσο σοβαρό σφάλμα στην ασφάλεια;”

Η κόμπρα έχει έκτοτε πιαστεί και απελευθερωθεί από τους υπεύθυνους της άγριας ζωής, σύμφωνα με το AP.

Η κόμπρα με το γυαλιστερό είναι ένα από τα τέσσερα είδη φιδιών που προκαλούν τα περισσότερα δαγκώματα φιδιών στην Ινδία, σύμφωνα με την Britannica.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top